vad fan har jag gjort i en vecka?

God eftermiddag alla tre personer som fortfarande läser denna bloggjävel! Jag är sedan ett par dagar hemkommen från mitt kryssningsäventyr på utlanne. Inte så mycket ett äventyr som en helt vanlig kryssning där mat och dryck ingår i priset och man i princip kan säga "Kyparn, ge mig allt på menyn!". Detta gjorde jag såklart inte, det hade varit vidrigt. Men jag åt jävligt mycket. Är det något jag är dålig på så är det att ha en uppfattning om mängd när det gäller mat. När jag gör i ordning matlådor väger de typ ett kilo, jag tar alltid lika mycket mat andra varvet på buffé och beställer in fyra rätter när jag borde nöjt mig med två. Jag beter mig som om jag aldrig skulle få se mat igen. Vilket är konstigt med tanke på att jag är priviligerad nog att aldrig behöva gå hungrig.
 
Förutom mat (och vin. som sagt, det var gratis) vann jag och förlorade pengar på kasinots ~*EXTREME POKER*~. Det bästa var dock att man inte behövede ha något pokerface eftersom man spelade mot dealern. Sedan var det ju ingen som förstod svenska, så jag kunde prata högt om mina chanser att få färg eller stege. Ni hör ju att jag blev expert. Summan av kardemumman: Det är kul att vinna, svårt att sluta, och jävligt trist att förlora. Spela med någon annans pengar är mitt tips.
 
Jag har, i vanlig ordning, tagit enormt tråkiga och dåliga bilder pga orkar inte gå runt och fota?
 
 
 
~spansk idyll~
 
Båtn
 
 
3 badass bitches
 
Vi besteg en vulkan, men det bästa den dagen var att de hade GRATIS WIFI där!!!! på båtjäveln kostade 24 timmar wifi 160 euro. HUR?? ÄR DET ENS TILLÅTET??
 
 
2 cool 4 school
 
detta summerar på ett väldigt dåligt sätt en vecka till sjöss/olika kanarieöar.
Over and out