från mig och dig till dig och mig

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv nu. Jag har sett ikapp alla avsnitt av The Lizzie Bennet Diaries, och nu måste jag vänta en vecka mellan avsnitten. Klassikern, helt enkelt. Hursomhelst, är ni bekanta med Stolthet och Fördom(/har sett Bridget Jones?) så borde ni ta er en titt på TLBD!!
 
I övrigt borde jag kanske börja läsa litte Key och Wägner till imorgon.................
 
 

dat ljusspel

 
 

DEN HÄR BILDEN BEHÖVER ETT EGET INLÄGG

 
Hahahhahaha... jag skrattade så jävla gott när jag snubblade över denna lilla pärla. Den innehåller så mycket underbart:
-Lisas första öl ever
-En asdryg/full/klängig kille som ville bli fotad hela tiden. Vad är grejen med att randoms vill bli fotade på fyllan. De kommer ju aldrig få se bilden sen? Ett mysterium.
-Lisas min/tappra tinniepose
-Julia och Norea med den enda naturliga reaktionen i situationen

RANDOM BILDER FRÅN 2012

Förlåt, men jag blev nostalgisk och vad fan ska man göra då om inte BILDSPAMMA (slash undvika tentan. jag hatar mig)
 

hej

Kan vi inte lova varandra att vi ska bli bättre på att ta till vara på årstider. Det är egentligen ganska tröttsamt att alltid längta sig fram ett halvår, oberoende av var på året man råkar vara. Låt oss göra utflykter. Alltså jag kan inte förklara hur sugen jag blev på att fara på utflykt helt plötsligt. Men jag kan inte. För. jag. Skriver. Tenta. Och det går dåligt :(
 
 

yayy

Jag blev godkänd på min tenta, så nu har jag 7,5 hp japanska i bagaget! Ska lätt skriva det på mitt CV, bara för att vara så jävla galen.

hurhurhr

Hej och hå,
snart är det mars och då ska jag och mickispickis till huvudstaden och gå på animekonsert. SKOJS!
 
 
 

こんばんわ

Jag vill att ni ska föreställa er min helg: Jag och mikaela vid matbordet på varsin obekväm jävla trästol, med varsin datta. Hon skriver en bok och jag japanska. I bakgrunden hörs Money can't buy you class. På repeat.
 
jag skriver alltså japanska för (ganska)fulla muggar, och jag älskar mig själv för att faktiskt ha börjat i ok god tid. Det ska lämnas in på onsdag, men jag drömmer om att lämna in det på tisdag. (TMI)
 
Passar på att varna för en tentavecka som börjar strax. Jag lär klaga av mig här, i vanlig ordning.
 
Nej, nu har jag bara 8 minuter av internetsurfande kvar. (Japp, vi har ett schema)
 
 

bajs

 
En serie om hur jag kommer hem och lakrits har bajsat under sängen. (inte min säng, tack och lov)

I DON'T EVEN..

 
KJDSFHSÖKDFJBS
VAD HÄNDE?
Ser jag alltid ut såhär när jag dansar gagnam style?
Hoppas!

Och Lisa..?
 
SÅ MÅNGA FRÅGOR

le new years

hahah alltså det är alltid ett nöje att gå igenom bilderna på kameran, det brukar oftast vara 100% quality photos. Nyår var såklart inget undantag!!!!!
 
 
Jag, Julia, Fia och Mimmi lagade middag och jag ver en optimist. 2 paket tortellini(tortillini? orkar inte googla) i en kastrull. Men det löste vi och middagen blev great success. Pasta 5ever in my <3. Pasta byggde denna vackra kropp, osv osv.
 

Fia visade lite bilder från hennes galna Berlin-Amsterdam-Londonresa. Galenpannan.
 
 
Hon är ju även ~*certifierad bartender*~ sedan dess!
 
 
Skyller en inte 100% road min (?!) på att kameran krävde fokus..
 
 
Jättefin bild på fyran:)
 
 
 
Frisén aka flawless hostess. Tilltuggen..... <333334357654376
 
 
 
såå galen more like touching dat ass!
 
 
skdjfhkasdjhösdkgh
 
Gott nytt år! Jag skulle lätt kunna slänga ur mig ett nyårslöfte om fler (och bättre) bilder till bLoGgEn, men det kommer jag aldrig kunna hålla. So let's not.

i klistret;-)

Det som verkade som en bra idé i mars förra året har kommit och bitit mig i röven. Jag ville inte försumma japanskan under hela hösten, men lik förbannat gjorde jag det ändå. En heltidskurs i genus är krävande, vem hade trott! Så nu har jag en vecka på mig att göra omtentauppgifterna, och jag kan ju tillägga att jag inte kan ett skit. Alltså på riktigt, jag har lärt mig högst tio tecken. Jag har ingen ursäkt.
 
Önska mig lycka till för det kommer jag verkligen behöva.
:-))))