nu är det svammel på G

Okej, jag har inte varit inloggad här på ett tag. Vad fan har hänt, jag blev så förvirrad av den nya designen på blogg.se. Skitsamma.
 
Hej. Hur är läget? Förlåt att jag övergivit bloggen. Jag önskar att jag kunde säga att jag äntligen skaffat ett liv utanför ~*datasurfandet*~, men det är väl mer som att jag ersatt ett beroende med ett annat. Denna gång i form av andra sociala medier. Men let's face it, jag var aldrig bra på regelbundna updates.
 
Skolan börjar på måndag, vilket känns både bra och lite halvsegt. Fast mest bra ändå, det ska bli skönt att få lite rutin igen. Det har gått ungefär 3 veckor sedan sommarjobbet tog slut och det är inte ovanligt att en dag går åt framför datorn. BUT I REGRET NOTHING/YOLO/LOOK AT ALL THE FUCKS I GIVE osv osv osv.
 
Jag har höga förväntningar på den här hösten. Eller, rättare sagt, jag har höga förväntningat på mig den här hösten. Jag ska läsa Genus A på heltid, plus en distanskurs i japanska på kvartsfart. Dessutom har jag fått den stora äran att illustrera en bok som Mikaela och Isa ska skriva som deras projektarbete. Needless to say; jag kommer ha fullt upp i höst. Ni kan kalla mig Hermione. Man skulle dock haft ett tidvändarur, bara för att.
 
Jag är dock hemskt hemskt taggad på hur deras bok ska bli, jag har fått höra deras idéer hittills, och det känns väldigt lovande. Här är en random bild inspirerad av, den ännu knappt påbörjade, boken.