måndag

Jag befinner mig ännu en gång i TT, tentatider. Det är en högst OK känsla som infinner sig en vecka innan tentan; ångest, stress och ett allmänt förnekelse-tillstånd där jag försöker förstränga det hela och ge ursäkter till icket-pluggande.

Dock klarade jag förra tentan, så det är en stor lättnad att slippa ha de restuppgifterna över huvudet. Utöver de jag har/kommer ha som resultat av höstens resor alltså.

Nej, nu är det dags att sova. Mitt liv är så intressant! (L)

Verkligheten

Hello, verkligheten. Eller vardagen kanske är ett mer passande ordval. Jag kan inte påstå att jag har saknat dig. Du gör mig seg och trött. Å andra sidan var jag nog ganska trött även på resande fot. Tidiga morgnar i kombination med mycket promenader, mycket folk, varma tunnelbanor och sena kvällar ger den effekten. Men vilken underbar trötthet ändå - jag är trött i London!! Imorgon är det åter till universitetet, och damage control över hur mycket jag har missat under veckan på utlandet.

packaråååå

Baaah, jag har just insett att jag inte alls tycker om att packa. Var fick jag egentligen den idén från? Dessutom har jag ont i huvudet.

Nej, nu är det bara att göra ett ryck.

katt

Jag måste bara!"hej!""släpp in mejrå!"

Så söt och dryg <333333

tidenTiden beter sig på ett märkligt sätt idag. Den rusar fram, medan det känns som om den står stilla. Jag befinner sig under ytan, helt nere i böcker och föröker reda ut skillnaden mellan Platon och Aristoteles, vad sjutton motreformationen innebar, vilka vetenskaper som utvecklades under hellenismen och så vidare. När jag kommer upp till ytan för att hämta luft inser jag att klockan är jättemycket. Hur sjutton ska jag nu hinna med allt?

Det hjälper inte heller att jag är lika lättdistraherad som en treåring. Och att jag ovanpå det har en kamera i min ägo. Ja, ni kan ju räkna ut resultatet.


p-lugg

Jag vet, det enda jag änvänder bloggen till numera är att hetsa över plugg och tenta. Det finner sin naturliga förklaring i att det är det enda jag gör över huvudtaget. Men snart är det över. För ett tag framöver ;o)))))))

Idag satt jag och Filippa 5,5 timmar på Bibliotekskaféet (aka dagiset??! Bara massa barnvagnar och skrikande ungar överallt) Vi förvånades över hur mycket vi faktiskt kunde ta direkt ur huvudet, förhoppningsvis håller det i sig till på fredag.

aaaaaaaaaaahhhhhh, jag vill inte sova, för imorgon är officiellt dagen-innan-tentan.

Sunday

Men hej galenpannor! I och med mitt skaffande av tumblr så har denna lilla pärla blivit lite bortglömd. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men det ser ut som att det kommer förekomma ännu färre uppdateringar här en tid framöver. Eller så har man denna blogg till text och den andra till bilder..? Så sjukt litet problem egentligen.

Den här helgen har varit bra, men nu på söndagskvällen känner jag att jag borde fördelat ut plugget på hela helgen och inte sparat allt till idag. Sedan jag kom hem från kyrkan och gospeluppträdande (vi ägde!) har jag legat i sängen och läst om jävla antiken. Jag tar mig aldrig ur antiken! Den bara pågår och pågår och pågår. Och jag måste hinna täcka medeltiden och renässansen innan fredag! AAaaaaaaaaaaaaah. Okej. Hursomhelst, jag har läst hela dagen, och råkade faktiskt somna en stund på eftermiddagen. En av nackdelarna (fördelarna..?) med att plugga i sängen. Kanske ska jag sluta ta anteckningar, då kommer läsningen gå betydligt snabbare.En bild från ingår när vi var ute med the dogs, tagen med min nya kamera!!!