Helgen är välkommen

Idag lyckades jag bränna weinerbröd. Jag säger lyckades eftersom bake-off kan vara det simplaste man kan göra. Man värmer upp redan färdiga bakverk/bröd, du behöver bara ställa in tid och gradtal. En apa skulle klara av det. Jag lyckades brännat'. :D:D:D:DDDDDD

Imorgon är det sista arbetsdagen innan jag tar långledigt, hela två dagar. Då blir det party på TC, mys med Anna, Hanna & Julia och framför allt tänker jag ta sovmorgon.

Godnatt!

Je suis fatigué

Jar är inne på min andra arbetsvecka utan något uppehåll, kommer kännas fint när lönen ~*trillar in*~. Idag känner jag mig lite som den trötta zombien i första avsnittet av The walking dead, den utan underkropp som drar sig fram med händerna och knappt duger till att väsa. Jag sov inte så bra i natt. Eller jag sov nog bra, men jag hade stora problem att lyckas somna. Kanske berodde det på kaffet..? Jag hatar när man inte kan somna, allt man kan tänka på är att man måste somna och för varje halvtimme som går får man mer ångest. Nåväl, jag lär väl sova desto godare i natt!
Nu blir det TB, True Blood, för hela slanten!