Tåg. Jul.

Jaaa, snart får jag gå hem. Tåget är på G. Det finns inget värre än när sista tåget är försenat och man måste stanna kvar och släppa in de stackars resenärerna eftersom tidlåset låsts. Men nu kom det i tid, och alla är glada och nöjda. Värt inlägg.


Jag mår fortfarande illa + julskyltning

Imorse skulle jag äta frukost som vanligt, men insåg snabbt att en gris (läs: mikaela) hade suttit och smulat ned bordet på platsen jag skulle sitta vid. Jag försökte borsta bort smulorna, men sedan i lördags pryds bordet av en duk och detta gjorde rengöringen av platsen betydligt svårare. Tänkte "åhå! jag kan ju bara använda det här tallriksunderlägget!" för att sedan inse att det också var besudlat av Någon. Så jag tog fram ett nytt, placerade min gröttallrik ovanpå och beredde mig på att bre en macka med smör och leverpastej. Då. Såg jag det första liket. Och sedan alla de andra 100 kryp-liken som satt fasttorkade på underlägget. Jag är inte en speciellt klenmagad (?) person (såvida det inte rör sig om kryp-lik. Eller blött papper. Eller hår. Eller en massa pluppar/bubblor och hål. Eller tanken på att man ramlar framstupa och slår in tänderna i överkäken, mot tändernas färdriktning. Eller när någon smaskar.) men där kände jag ändå att illamåendet smög sig på. Och jag är fortfarande skärrad.

Till något roligare! Igår var det första advent och skyltsöndag i Nordmaling Centrum. Jag var där hela eftermiddagen och frös ihjäl. Men det var det värt! Fick ju faktiskt se en "clown", en eldslukare tagen direkt ur Barda, barn som fått för mycket uppmuntran av sina föräldrar, en modevisning, dans, och för mycket people falling (förlåt, för lite ska det vara. man kan aldrig få för mycket av det. Men ett par fem fall, åtminstone!). Jag fick dessutom vara häs-hållarN i typ fem minuter medan Sandra och Maria var inne och värmde sig, stackarna. Jag kom på att jag inte alls vet hur man hanterar hästar. "sitt!" och att morra funkar inte när man vill att de ska sluta nafsa på ens ben. Så kan det va.

eeeeööö... jag mår illa.. Det kan ju iofs bero på att jag inte vet hur gammalt riset var som jag åt till middag/ att jag grundade med kaffe och kakor.


planer och skit. och JUL!

Huvudräkning kommer bli mitt fall här i livet. Jag sålde just två biljetter och hade för stora problem med att räkna ut 68+51. Tur att det åtminstone var ett avancerat problem. Min mor hävdar att man kan träna på huvudräkning, men jag är skeptiskt, förmodligen som resultat av att mitt minne ständigt blir sämre. Ta häromdagen till exempel. Jag kom på något fantastiskt, eller okej, förmodligen inte så fantastiskt, men det kommer vi aldrig få veta eftersom jag glömt det fem minuter senare. Då tyckte jag det var skitsmart och började planera att skriva en bok om det, nu sitter jag här som ett fån med demens.

Satt och kollade lite priser/kartor/claytons inför USA 2011, och jag behöver nog inte säga att jag blev helt stört taggad. Väldigt lite är bestämt, men vi verkar luta åt Orlando, Florida. Kika bara på den här (löjliga) kartan så förstår ni säkert varför!Universal - HARRY POTTER THEME PARK! Besöka Hogwarts liksom. Helt okej.
Disney World - åååååååååh!!!!!!!

Nu ska jag jobba på riktigt. "på riktigt" snarare.

PS en månad till julafton DS


Jag är mössen på julafton, djuren i snövit, askungen och alla andra som städar och donar.

Det går för segt på städfronten. På städfronten intet nytt, kan man säga. Som jag sa när jag pratade med Julia igår; Varför ser det alltid värre ut innan det blir bättre? Just nu är jag fast i "värre". Hittills har jag hunnit dammsuga upp en penna, några hårsnoddar, hundra post-its (Jag förbrukar jävligt mycket post-it har jag märkt) och en miljon hårnålar. För att inte tala om allt damm! Det är fruktansvärt, jag ska aldrig låta det gå såhär långt igen.

Okej, bara fyra timmar innan allt ska vara klart. Wish me luck!


exakt såhär ser det ut hos mig. Minus de glada minerna. Jag är ok glad.

jag skriver bland annat om jul!

Vad hände med Top Model? Brukar man inte få se scenes from next week's episode? I pauserna kollade jag på programmet på ettan med de bortskämda kidsen och igenkänningsfaktorn var högre än vad jag vill erkänna.

Idag är lördag för mig, och den har spenderats med att läsa hungerspelen (eller The Hunger Games, eftersom jag är c00l och läser den på engelska) och ett tappert försök att bli klar med städningen jag påbörjade innan helgen. Det går sådär. Jag håller fortfarande på. Men jag måste bli klar tills imorgon, för då kommer Ellen och Julia på besök! Det ska bli 3vligt.

Förresten,
julias jul-spellista (hehe jul-ia-spellista. Jag vill också heta jul) är fab-u-lous och precis vad jag behöver för att palla städningen. yahoooo!!! Fan vad taggad jag är på jul.


Bara 5 veckor tills den coca-coladrickande, child-keepande och lätt berusade (?) mannen får åka ut på sin endagsturné fylld av ariska och lätt berusade (??) barn och spexande hundar.Som det ska va, fan vad jag taggar!