information

Jag jobbar som bekant på konsum. På måndag börjar jag jobba Nordmalings Resecentrum, samtidigt som jag fortfarande har sommarjobbet på konsum. Under ett par veckor kommer jag alltså ha två jobb som överlappar varandra. Det lär bli lite  intensivt.

Förresten, när blev jag en sån där person (läs även: tönt) som bor i sina gympaskor? Jag har dem på jobbet (de är så ergonomiska!), när jag tränar (logiskt!) och vid alla andra tillfällen då ballerinaskor inte funkar (jag har inga andra valmöjligheter..). Det blir ganska ofta. Jag måste köpa skor, så är det bara. Det känns för John Bauer att ha gympaskor 24/7.

Run, som Snow Patrol skulle säga. Eller sjunga.

Jag har aldrig varit en speciellt aktiv person, för att underdriva. Jag har fruktansvärt dålig kondition, och det så länge jag kan minnas. Det är inte det att jag ogillar att röra på mig, snarare att jag aldrig orkat ta tag i problemet. Jag gjorde ett tappert försök i julas, och skaffade mig ett gymkort. Det gick över förväntan, jag var där relativt ofta. I början. Sedan rann det ut i sanden, precis som så många andra projekt jag påbörjat men aldrig avslutat. Men nu jäävlar ska det bli ändring påt'! Jag har ett mål som ska uppnås!

Målet heter att kunna springa 5 km utan att... dö. För det är nog det som skulle hända om jag försökte springa så långt utan att gå 90% av sträckan.

Hur ska jag kunna uppnå detta mål, undrar du kanske nu. Jo, jag följer såklart ett träningsprogram på 10 veckor först! Ja, det är 10 veckor. Man ska skynda långsamt, som det heter.

Jag kommer såklart hålla er uppdaterade, och i gengäld ska ni agera vittnen till att jag klarar det! (Och även som hållhake, för om jag skulle bestämma mig för att skita i det blir det ju väldigt pinsamt.)

Önska mig lycka till!