the top of the world

Jag har en huvudvärk som ständigt gnager i mitt huvud. Gnager på min hjärna. Eller det är åtminstone så det känns, som om någon sakta men säkert äter upp min hjärna. Inte så värst trevligt, fast å andra sidan är man aldrig ensam. Jag har ju alltid med mig huvudvärken som en trogen följeslagare dagarna i ända. Om man vrider på det och ser det på det sättet, är det nästan lite mysigt.

Det finns inte så mycket att skriva om, min tillvaro ser just nu ut ungefär såhär:
Äta
Sova
Rasta hunden
Sova
Äta
Sova
Rasta hunden
äta
sova

ja, ni fattar.
Det är rätt enformigt. MEN, vi har glass och kakor!

Hur jag räknar ut vilka som läser min blogg.

Frågeställning:
Vilka läser min blogg?

Utförande
Jag har 2 unika besökare.
Tar man då med i beräkningen att jag själv klickat upp sidan, har jag 1 unik besökare.
Sedan ser vi att kommentarerna kommer från Filippa.

Slutsats:
2 personer läser min blogg, jag och Filippa.Jag tror det här kan bli någonting stort!

let's go

Idag var jag och Julia på en inspiration-till-var-man-kan-kirra-jobb-i-höst-promenad genom Nordmalings centrum. Skrämmande fakta: Inget ställe kommer anställa dig eftersom de helt enkelt inte behöver hjälpen. De får i snitt 2 kunder per år, och då räcker det med en anställd, minimala lokaler och framför allt, jävligt skumma öppet-tider (exempelvis Onsdagar och Torsdagar, 10 - 13). Det är en av nackdelarna med att bo på ett randomställe.

1 random matbild

Nu spammar jag i princip med inägg, men skitsamma, det har ju varit ganska dött här ett tag så det får jämna ut sig.jag hittade just den här bilden på min dator, och då ställer jag mig frågan; varför har jag fotat pölsa? 
Det är sannerligen ett mysterium...
Dock kan man konstatera att pölsa gör sig bra på bild, inte sant?

1 random awesome bildVi såg Erik Hassle i Skellefteå, och det var sommarens hittills bästa kväll! Här är ett fint ögonblick förevigat på bild av Amanda. Jag hade ingen penna till autograf, så det fick bli en kram i stället. Jag var nöjd.

2 random semesterbilderEtt fint vattenfall vi stannade och tittade på, på väg mot Norge. (vi var för övrigt i Norge i ca 10-15 minuter)Här över flög vi i en galen linbana. Jag är ett steg närmare ett liv som äventyrare. (Tänk Indiana Jones möter Tarzan)

kräkväder

Dåligt väder kan ha sina fördelar. Exempelvis kan man med gott samvete sitta inne vid TV:n eller datorn om man inte orkar gå ut. I mitt fall har jag sett på O.C, (är nu inne på tredje säsongen. Så jävla bra serie, saknar tiderna blablabla osv, jag har inte tänkt gå in på det där nu) och då gör det inget att regnet smattrar på taket, utan uppehåll. Men nu börjar jag faktiskt bli jävligt less på det. Kan det bli soligt och varmt någon gång?! Det är inte så jävla roligt att vakna med stora grå regnmoln utanför fömstret, varje morgon. Samtidigt ska det ju helst inte vara för varmt heller, då vill man ju inte heller vara ute om det känns som att man ska smälta.