34875t3807t5+38qt+3

okej, julia skulle till stugan.
då gäller det väl att hitta på något annat.
gaah

måndag

äntligen har jag färgat håret, I like.

dagen har typ bestått av hårfärgning, kollat på vänner boxen, och typ inte städat. som jag måste. annars får mamma sykbryt.

nej nu ska jag nog ringa julia.

The Planet

Vad fan. det här är andra gången jag grinar åt något jag sett på på Kunskapskanalen. Första gången var det då en ko blev typ skjuten och slaktad, och den här gången visade de en del i serien "The planet". Ja, den vi såg på NO:n. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad den filmen har som typ "fångar min uppmärksamhet" men det kan nog vara att den är väldigt rak på sak. den liksom slänger fakta i ansiktet på en, och det blir som omöjligt att blunda åt. Jag blir så jävla förbannad och ledsen. Ledsen för att det verkligen känns som att hur mycket jag än skulle göra så är jag bara en enda jävla människa. Förbannad därför det finns så jävla många som ignorerar. Som inte bryr sig. Vi måste ju för fan hjälpas åt om vi ska komma någon vart. Jag ska bli vegetarian. Snart!! Japp, jag hart bestämt mig. Inget kött. Äta miljövänligare, spara energin som det kostar att frakta köttet hit och dit och även för att det var så jävla otäckt då de sköt kon. Fyfan.
Och allt prat om all jävla utveckling. jag känner mig lite splittrad. Om alla i u-länderna ska få det bättre (det tycker jag verkligen) så MÅSTE vi i i-länderna börja skära ned på konsumtionen, för om alla i Kina och afrika till exempel skulle ha 2 bilar var och konsumera som vi, då skulle det behövas ca 5 planeter. 5 planeter. lycka till.
Och så står George Bush och snackar om att vi typ ska kunna leva i rymden, typ på månen. och att man ska odla växter och sedan frakta det till Jorden och på så sätt klara av hur fort utvecklingen går. Vad i helvete?
Sluta skövla regnskogen, herregud det är ju typ därifrån vi får en stor procent av vårt syre!!

Läste något i illustrerad vetenskap om att Venus var den varmaste planeten. Konstigt, kan man tänka, då Merkuris ligger närmast solen. Men det stod att det var för att planeten troligtvist hade utsats för en grov växthuseffekt. huvva...

Nu säger de på TV att oljan håller på ta slut också... Snacka om att vi kan sabba.

MåsN

image8


Kände mig tvungen att lägga upp en bild¨på måsarna. De flög lite för nära måste jag säga. Lägg även märke till den som sitter på lyktstolpen.

Marknad'N

Marknad idag, var rätt nice faktiskt. Jag och sofia cyklade dit, för att sedan möta Linn och hennes kuZze. Sedan ringde vi Matte och han sa att han och jacob skulle komma en stund senare.

En stund senare ringer Matte;
Matte - Vars är ni?
Jag - Vi är vid La casa Mia och blomsteraffären och det där, är ni på väg, eller?
Matte - Ja, vi kommer om 10 minuter.
Jag - 10 minuter!? Vars fan är ni? (Notera att Nordmalingsmarknaden är liten, och inget gångavstånd är på 10 minuter)
Matte - Jacob är i kråken (det var i alla fall vad jag uppfattade) och jag är hemma.

Han hade alltså tänkt att vi skulle stå där och vänta på dem i tio minuter, haha.

Efter ett tag mötte vi även Pernilla och så lattjade vi ett tag. sen skulle hon hem, och sedan även Linn och hennes kusin. så då var det jag och matte och fia kvar (När jacob for hem har jag ingen aning om :S ) och vi satt os på en bänk. Och jag kan säga att jag alldrig sett så många måsar i Nordmaling eveeeer.

Lunch

just nu är jag på lunch.. ska tillbaka om ungefär 25 minuter. då blir det att baka muffins. soft. 
Nu vill jag ha sol, värme och ledigt!!!

carinaanananananan

jag försökte ha en positiv inställning till det här jobbet, jag laddade fan upp med nya (jättefina) skor och min nya mando diao-tröja. men lik helvete så blev jobbet bajs ändå. men snart är det över i alla fall..

nu så håller jag i alla fall på att slipa på min önskelista. lade just till Skinnjacka som en av punkterna.
Det är ändå konstigt att när jag fyller år så har jag gått typ en halv månad i en helt ny klass i en helt ny skola. hm...
fasa/längta/fasa/längta. herregud.

nu lyssnar jag på Melody in F-sharp med mando diao. okej, lyssnade, den tog just slut. och ersattes av SPF... suck.

håll uuuuuuut

Nu är helgen över.
fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.

men man ska väl se det possitivt... bara 2 veckor kvar. sen får man ju lite pengar. men alltså det är nästan inte värt det, om man tänker 43 kr/timmen på ett jobb man hatar.

idag bakade jag, julia, sofia och linn i alla fall en kladdkaka som var nice, på tal om ingenting.

ock kan filip & fredrik byta namn och grabbarna i neverstore också, tack!

jobbbbbbbb

men alltså puss på jobbet. NOT fan vad drygt. och ändå kan jag inte sätta fingret på vad som är så jävla jävligt.
hm..
11,5 dar kvar iaf....

Vad i helvete, David?

image7


HAHAH asså fan vad den här bilden förtjänar ett blogginlägg!

proppmätt!!!

alltså julia är så jävla roande. HAHA

Idag vaknade jag runt ett och var för första gången pigg då jag vaknade. OMG. det var ju trevligt. så jag typ duschade och sen for vi till Lisa och fikade. alltså Ozzy, hennes pudel, är så jävla söt. och allergifri. för han lossar inget hår. köp en, Julia?! sen så skulle vi fira Mormor&Morfars typ guldbröllop (50 år) och det var trevligt. trevligt därför att efterrättsbuffén var UNDERBAR. problemet var att jag innan jag fått syn på den lassat upp JÄTTEMYCKET mat. så då blev jag orolig att jag inte skulle orka chokladtårtan, jordgubbarna blåbärspajen osv. jag vart orolig på riktigt typ. men 2 och en halv timme dög fint föt 2 efterrättsportioner i alla fall. haha. man kan säga att när vi for så var jag PROPPMÄTT!!! ahhahahaha


musik-abstinens

JAG VILL HEM TILL MIN MUSIIIIIIIIK

faktiskt, alltså det är nackdelen med ny dator. och att man är i skåne. dvs typ 140 mil från all min musik och bilder. har visserligen ipod, men ingen sladd. naturligtvis. suck.

Emo

konven säger allt om hur mycket tid jag spenderar vid datorn/Apberget:

·Evelina säger:

kan någon förklara för mig vad emon är?


Tinika säger:

hm, typ deprimerade människor som typ har svart(kan även ha röda inslag) (flottigt) hår med långa snedluggar så man inte kan se fejset på dem. svarta stuprörsjeans (helst cheap monday) converse (tyvärr) svart nagellack, randiga huvjackor, lyssnar på band som My Chemical Romance & From First To Last och en del skär sig. på apberget skriver de efta ^__^smilysar och skriver ex "LaW YaH!!!11oneone"


Tinika säger:

det är liksom vad begreppet "emo" är på apberget och typ i umeå


Tinika säger:

i USA är det annorlunda


Tinika säger:

sök på "how to be emo" på youtube och se en 20 minuter lång video som lär dig ALLT


Tinika säger:

det märks att jag har för mycket fritid


Denmaaark

Idag var vi i Danmark på nåt jävla konstmuséum. jag skulle ljuga om jag sa att jag vart road. Ett av alla teman var "Made in china", dvs konst förknippad eller typ gjord i kina. kul. NOT.
Hursomhelst så fick vi i alla fall se en äkta Warhole-tavla. Coca-cola motiv. SNYGG. vill ha.

annars har min dag varit relativt händelselös.

Nyss skrev matte "du ska till julia nu"
sedan loggade han ut.
skumt
han måste ju vara medveten om att jag är i skåne?
annars blir jag fan rädd.
ahhahaha
dock skulle jag inte tacka nej till att få fara till JulijUzZ nu
gaaaaaaah

JERRY JERRY

Nu ser jag på Jerry springer show. så jävla nunderhållande.
"Please welcome Pudding!"

Nu på sista tiden har jag kommit på att det inte är bra för mig att befinna mig på väla (galleria i skåne) eftersom jag gör av med mer pengar än jag borde..  idag krossades mitt hjärta pyttelite då jag fick ge upp en väldigt nice lila klänning på H&M. men en sjal och 2 t-shirts blev lite plåster på såren. hahah
okej, inte så viktig information kan jag tänka mig.

nu till viktigare saker, jag älskar verkligen mina drömmar om Live Earth grejset, vaddå, det är fan på tiden att man gör nåt åt miljön, eller hur julia ;P. och att Mando Diao spelar är ju inte helt fel heller hahaha

åh, justja, kanske bara borde nämna att Peace and love var UNDERBART, fan den bästa helgen i mitt liv. alltså om det är såhär bra band nästa år så far  lättvi dit, visst julia? haha
en grej till, vi träffade spf och jag gick fram till David (på uppmaning av Julia) och sa: Du är jävligt snygg. jag sa så. hur störd får man bli? han tackade i alla fall och sen fotade vi med honom. snygging. inte bilden dock. HAHA

sitter i alla fall vid nydatorn nu. känn peppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. hahah