jgbedfbgökjbd

Nuuuuuuuuuuuu är biljetter till Seoul bokade!! Jag reser den 27:e augusti (aka. jävligt snart) och kommer hem den 20:e december. Skriv upp det i era kalendrar nu!
 
-VARNING FÖR KLAG-
 
På måndag blir jag ledig!!!! så UNDEBART. Jag är så jävla less på att vara trevlig och ~service-minded~ mot folk som är jätteotrevliga. Obs detta är långt ifrån alla kunder, men det är ändå ett återkommande fenomen. Och jag är så jävla trött på GUBBAR. Det är så sjukt påtagligt att man är i underläge både som en ung person, och som kvinna. När en gubbe ska hålla på att tjafsa om varor som inte finns på hyllan eller fel på kvitto så beter dem sig ofta på ett som de aldrig skulle göra om jag var, låt säga, en medelålders man. Jag bemöts med noll procent respekt. Detta är såklart inget nytt, jag vet, men jag påminns om det ungefär en gång i timmen. Och tanter? Som typ ska uppfostra en? Snälla, jag vet hur jag ska utföra mitt jobb, tack men du kan gå nu.
 
Okej, jag får det att låta mycket värre än vad det är. Men det har varit en otroligt lång dag och jag är sjukt less i hela kroppen. Och imorgon ska jag sitta i kassan hela dagen #blessed
 
-SLUT PÅ KLAG-
 
här är en bra låt, because why not.