sista dagarna i läggannnnnn

cha bloggen!
Idag ska jag påbörja det sjukt tråkiga som är FLYTTPACKNING. När jag skulle flytta in till Umeå var det ändå en rätt peppig stämning över packandet, det skulle bli så himla kul att flytta hemifrån. Men att flytta hem till Nordmaling, bo med familjen (no offense) och att pendla. DET KÄNNS MAX OK. Men samtidigt är det skönt att jag 1: har ett rum som väntar. Mina föräldrar gjorde aldrig ett hemmagym av det, sicken tur för mig. 2: får hjälp av pappa att köra hem allt SKIT SOM JAG ÄGER? så. mycket. skit. (Tänker på Sofia, eller Norea, som flyttade över stockholm med hjälp av resväskor och tunnelbana... hur?????)
 
Nej, men en kopp kaffe på det här och en sväng till Classe O för inköp av flyttkartonger, vad sägs?

KULTURELLA PÅ EN ONSDAG

I onsdags gick jag och Lisa på en långprommis som slutade på Bildmuseet. Där hade de för tillfället två utställningar som jag kan rekomendera alla att besöka!
 
 
Lisa är fan konstig, alltså..
 
Skoja, heheh. Man fick kika på installationen genom ett hål i väggen. ASCOOLT!
 
 
På översta våningen fanns en gigantisk spegelkub. Den var helt klädd i speglar utanpå, och speglar inuti. Där fick man gå in ensam och gunga på en gunga i ett totalt mindfuck. Jävligt dålig bild, men you get the picture.
 
Skulle nog säga att båda utställningarna var mindfuck, fast på olika sätt. Jättebra, alla borde gå dit! Älskar att BM är gratis och ofta har jättebra utställningar??? Jag lägger härmed till det i mitt "nyårslöfte" - gå på bildmuseet oftare!
 
Besöket slutade i alla fall med att vi lallade omkring i shopen. Älskar blandningen av feministisk litteratur, konst och hantverk, böcker (pop-up-böcker!), spel, vykort och allt möjligt. Vill äga allt där!
 

klockan är 21.17

och jag sitter på skolan, i NV för att vara mer exakt. Här är kallt, mörkt och totalt jävla tomt på folk. Jag är övertygad om att jag kommer bli mördad varje gång jag ska gå på toaletten, jag börjar bli hungrig, och kaffet är slut. Idag var målet att skriva 2 sidor, jag har skrivit 1. Egentligen får jag inte gå hem än, men det börjar bli sent.......... hur länge kan man sitta och ändå kalla sig en NORMAL MÄNNISKA?