Skämtet

Ja, alltså.. I fredags skulle jag göra ljusa slingor. Det kändes som en så himla bra idé at the time. Jag skulle säga att resultatet blev MAX OK. ganska gul/orange och GANSKA LJUST. och ojämnt? En röst inom mig, och utom mig, sa att man ska lämna blonderingar till frisören och vi kan väl säga att det ligger något i det. Låt oss ta tillfället i akt att bara uppskatta denna fadäs!!
 
Men samtidigt, helst seriöst. YOLO. YO-to-the-fucking-LO. Det är bara hår. Det växer ut. Det går att färga om. MAN BORDE VARA GALNARE EGENTLIGEN? Prova derpiga färger. Tråkigt att alltid se likadan ut när det är så jävla lätt att prova något nytt och eventuellt se flawless ut, ibland blir det ju bra! Vad synd att det är så viktigt med hår, det borde inte vara så viktigt. Det borde vara mentalt lättare att go bananas.
 
Och det säger ändå personen som såg ut såhär i helgen:
 
 
OBS beautyfilter, det såg ännu värre ut i verkligheten :---)
 

flätorrrrrr

 
Ibland önskar jag att jag hade långt hår. Sen kommer jag på att jag bara duger till att fläta andras hår, so what's the point?? :--)
 

en jävla rubrikjävel

tjabba, va gör ni? Jag sitter och försöker verka upptagen medan det byts fönster och sätts upp lister i min lägenhet. De har hållit på sedan halv åtta och jag har redan hunnit scrolla to the end of tumblr and back, och då vet man. Jag sysselsätter mig även med att läsa på om studenters erfarenheter av utlandsstudier i korea och kina och känner!!!!! att jag blir taggad!!! och att jag vill plugga in ALL OF THE COUNTRIES! ALL OF THEM! Svårt att bestämma sig!! Men sydkorea eller kina låter väl fett?? Japan verkar inte vara så högprioriterat av umu :-((
 
~~update~~
Nu har jag mailat en kvinna på international office för att boka ett möte om utlandsstudier. *getting this show on tha roaaaad*
 
 
(Allt detta sker mot en ljudkuliss av borrande och små kommentarer/svordomar när fönsterbytarn' jobbar i rummet intill. ~*idyll*~)
 
 

jävla riktade reklam på facebook

Jag får reklam om pannkakor och asienresor, vilket råkar vara DET ENDA JAG TÄNKT PÅ DE SENASTE DAGARNA.