äofsf'p

Håller i skrivande stund på att koka pasta. Det står 11 minuter på förpackningen, men det har nu gått 14 minuter och pastahelvetet är fortfarande inte färdigt????
 
Idag gjorde jag en riktig jävla klassiker och gick till uni klockan 10 när vi började 13. PGA att jag kollade för slarvigt i schemat. Här är en av de främsta fördelarna med att bo 10 minuter från universitetet, till skillnad från att bo på ett avstånd som är likamed en timme med buss. Det gjorde ju egentligen ingenting, förutom att jag kände mig rätt dum i huvudet. Jag fick ju dessutom en idylliskt vacker höstpromenad~
 
Utlandsstudiesökandet är påbörjat, eller vad man nu ska säga. Jag har varit på en informationsträff och fått veta att det kanske inte är helt kört men holy moly det finns fan inga garantier att få en nominering. I alla fall, jag vet att jag vill till Sydkorea och nu är det egentligen bara att välja vilket universitet och vilka kurser jag vill läsa där. OCH skriva en se-viiiiin-bra motivering för att få extra poäng. Tänk typ ett personligt brev när man söker jobb. Vilket råkar vara mycket svårare än man tänker..? Jag menar, vad vill de höra???! Det finns ju många sätt jag skulle kunna motivera varför utlandsstudier i sydkorea skulle vara det enda rätta, ex lära sig ett språk, kulturupplevelse, nya vänner, utmana sig själv och komma ut umeå-bubblan, kul att plugga (kösdbgdsökjbg), bra för framtida karriär (kjsdbfasökdjbgökgbj) osv osv. Men vilken infallsvinkel är bäst..? Jag måste typ kontakta någon som fått en nominering tidigare.
 
oj, nu måste jag springa

Kommentarer
Postat av: Lisa

Lycka till, tycker att du är så himla modig! :)

Svar: <3333
Tinika

2013-10-07 @ 17:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback