var hälsad

OKEJ HÖRRNI! Dags att skriva något! *kavlar upp ärmarna*
 
Först och främst har jag kommit fram till, efter många om och men, att jag vill läsa C-kursen i genus till hösten. I veckan ska jag försöka fixa med en sen anmälan. Det känns väldigt bra, även om tanken på en C-uppsats SKRÄMMER MIG! Men UCGS är den bästa institutionen och jag vill fortsätta hänga med de fantastiska människorna från min nuvarande klass som blir kvar i höst.
 
Vidare har jag bestämt att min B-uppsats ska handla om rasism, och på något sätt utgå från Jonas Hassen Khemiris brev till Beatrice Ask/ett avsnitt av debatt på temat "har Sverige blivit rasistiskt?". Alltså den frågan. NÄR HAR SVERIGE INTE VARIT RASISTISKT? CAPS LOCK på grund av ångesten den debatten gav mig. Orkar inte folk som ba "det finns inga rasistiska strukturer för jag har personligen aldrig råkat ut för strukturell rasism." De håller ändå med om att det finns sexistiska strukturer som ger män högre status än kvinnor, men absolut inte rasistiska strukturer???? kjcxöbdsökbjfgs
 
Så det ska bli kul för mig.
 
Något som inte är kul. Efter tre ynkliga jävla veckor av vad som borde varit lagom mängd löpning har jag överbelastat mina knän. De gör ont som fan och har blivit vätskefyllda och kanske också inflammerade. Botemedlet är vila = jag kommer få börja om från början med konditionsträningen. :-))
 
tack för mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback