SISTA GÅNGEN

Tja, bloggen!
 
Det här är en sån där dag när jag inte vill sitta på min röv och skriva B-uppsats. Det här är en sån där dag när jag bara vill läsa Fokis blogg, titta på ett koreanskt drama och boka en tre månader lång resa till Japan och Sydkorea. 
 
Jag får inte riktigt ordning på mig själv och mina ~planer inför framtiden~. Detta pågår i mitt huvud i stort sett hela tiden: Jag tänker mig att jag läser C-kursen i höst, och Japanska II i vår slash gör en ultimat resa till andra sidan jordklotet. Alternativt läser en kurs på heltid i vår. Skulle också vara kul att plugga utomlands någon gång, typ nästa år? Måste man läsa program då? Kan man bara fara och läsa någon derpkurs i en termin utan att det har något med ens utbildning att göra? Vill jag läsa program? Vad vill jag läsa? Var vill jag läsa? Dags att flytta kanske? Onödigt att ha lägenhet om jag ska resa bort en längre tid. Kommer jag ens att resa? Jag borde verkligen sluta prata om saker och verkligen ta tag i dem.
 
Kul med en inblick i mitt huvud! :-DDDDDD
 
NEJ PÅ ALLVAR NU! det här får FANIMIG bli det sista inlägget på den här JÄVLA bloggen som handlar om framtidsångest. Bra, då säger vi så. Men om ni har magiska tips på hur man styr upp sitt liv så LET ME KNOW!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback