SISTA GÅNGEN

Tja, bloggen!
 
Det här är en sån där dag när jag inte vill sitta på min röv och skriva B-uppsats. Det här är en sån där dag när jag bara vill läsa Fokis blogg, titta på ett koreanskt drama och boka en tre månader lång resa till Japan och Sydkorea. 
 
Jag får inte riktigt ordning på mig själv och mina ~planer inför framtiden~. Detta pågår i mitt huvud i stort sett hela tiden: Jag tänker mig att jag läser C-kursen i höst, och Japanska II i vår slash gör en ultimat resa till andra sidan jordklotet. Alternativt läser en kurs på heltid i vår. Skulle också vara kul att plugga utomlands någon gång, typ nästa år? Måste man läsa program då? Kan man bara fara och läsa någon derpkurs i en termin utan att det har något med ens utbildning att göra? Vill jag läsa program? Vad vill jag läsa? Var vill jag läsa? Dags att flytta kanske? Onödigt att ha lägenhet om jag ska resa bort en längre tid. Kommer jag ens att resa? Jag borde verkligen sluta prata om saker och verkligen ta tag i dem.
 
Kul med en inblick i mitt huvud! :-DDDDDD
 
NEJ PÅ ALLVAR NU! det här får FANIMIG bli det sista inlägget på den här JÄVLA bloggen som handlar om framtidsångest. Bra, då säger vi så. Men om ni har magiska tips på hur man styr upp sitt liv så LET ME KNOW!
 
 

hahahaha det går inte så bra för mig

måste skriva på mitt utkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaast men sitter bara och tänker på game of thrones??
 
"the night is dark and full of terrors" tänker på natten innan inlämning och relaterar. *joinar lord of light-sekten*

var hälsad

OKEJ HÖRRNI! Dags att skriva något! *kavlar upp ärmarna*
 
Först och främst har jag kommit fram till, efter många om och men, att jag vill läsa C-kursen i genus till hösten. I veckan ska jag försöka fixa med en sen anmälan. Det känns väldigt bra, även om tanken på en C-uppsats SKRÄMMER MIG! Men UCGS är den bästa institutionen och jag vill fortsätta hänga med de fantastiska människorna från min nuvarande klass som blir kvar i höst.
 
Vidare har jag bestämt att min B-uppsats ska handla om rasism, och på något sätt utgå från Jonas Hassen Khemiris brev till Beatrice Ask/ett avsnitt av debatt på temat "har Sverige blivit rasistiskt?". Alltså den frågan. NÄR HAR SVERIGE INTE VARIT RASISTISKT? CAPS LOCK på grund av ångesten den debatten gav mig. Orkar inte folk som ba "det finns inga rasistiska strukturer för jag har personligen aldrig råkat ut för strukturell rasism." De håller ändå med om att det finns sexistiska strukturer som ger män högre status än kvinnor, men absolut inte rasistiska strukturer???? kjcxöbdsökbjfgs
 
Så det ska bli kul för mig.
 
Något som inte är kul. Efter tre ynkliga jävla veckor av vad som borde varit lagom mängd löpning har jag överbelastat mina knän. De gör ont som fan och har blivit vätskefyllda och kanske också inflammerade. Botemedlet är vila = jag kommer få börja om från början med konditionsträningen. :-))
 
tack för mig

skämtet

SKÄMTET som är att PM:et för B-uppsatsen ska vara inne idag och att jag fortfarande inte vet vad mitt syfte är??????? :-)))))))))))
 
bajs