VG

Jag fick VG på min uppsats och VG i slutbetyg på B-kursen...???!! Crazy cray. Egentligen anser jag att VG är ett ganska random betyg, med tanke på att det i slutändan handlar om vilka kurser man blivit godkänd i. Men... alltså det satt rätt fint, måste jag medge. Obs tycker fortfarande att VG är ett överflödigt betyg/kommer fortsäta "sikta på godkänt" osv osv. C-kursen känns lite mindre skrämmande nu när jag fått bekräftat att jag klarat B-kursen. SER FRAM EMOT HÖSTEN!!!

lmao

Nu är uppsatsen inlämnadddddd!!!!! Den är max OK bra, och jag har ingen metod-del men FÖR I HELVETE nu är jag KLAR! :-DDDDDDDDDDDDDDD
 
medan jag skrev ovanstående hann jag hitta ett stavfel. På den absolut första sidan. Bra jobbat.
 
Detta betyder hursomhelst att terminen är över! Det är helt cray cray. Att läsa Genus B var ett av mina bättre beslut, och om ni dunderar på att läsa ett år ransomkurser så kan jag varmt rekomendera genus A+B!
 
På tal om A och B, jag och min syster besökte blodbussen igår för att ~~testa oss~~. Förhoppningsvis har jag bättre blodvärden denna gång och får lämna blod. Jag vill så himla gärna!? En rolig sak är att även om de bara tog ett par provrör blod fick vi ändå fika. Bra koncept, att betala för fika med blod. Kanske kan vara något, istället för pengar. Let's face it, pengar är knappast det bästa systemet vi hade kunnat dra ur röven.
 
 

Detta handlade ovanligt mycket om smink

B-uppsatsen är snart klar, just nu sitter jag med ~the finishing touches~, vilket innebär flytta om stycken, förtydliga begrepp, "lyfta mina källor", "lyfta mig själv" (?), spy galla osv osv. När jag är klar med den ska jag belöna mig själv med att beställa lite sminkgrejer från the internetz.
 
I övrigt så kan jag säga att jag är väldigt taggad på Lisa och Mimmis asien-fest i sommar, där jag (troligtvis) tänker go all out K-pop. Jag vet inte om ni förstår hur mycket Korea jag matar min hjärna med dagligen, i form av musik och koreanska draman. Dramer? Draman. Michelle Phan har en bra tutorial om man vill vara the K-pop :-)