spottan<3

Ville bara hitta ett lämpligt forum att uttrycka min kärlek för spotifys rekomendations-sida-clay. Kan vara det bästa, det är jättelätt att hitta en massa AWESOME musik baserad på det man brukar lyssna på!! YAHOO (L) spotify4lyfe

UPPGIVEN OCH UPPRÖRD.

God kväll! Jag tittade just klart på dokumentärfilmen Planet Ocean, som Hanna rekomenderade på Instagram! Den var jättebra, men det var ju kanske inte mitt smartaste beslut att se den när jag är trött och snart ska sova. Det spelar liksom ingen roll om dokumentärer som handlar om alla jävliga konsekvenser av miljöförstöring slutar med ett "men än är det inte för sent! Vi kan hjälpas åt, lösa problemen och rädda vår planet! :-)))))" Jag känner att det är 99,95% hopplöst. Det är inte över en natt, ett år eller ett årtionde vi kan byta ut en kapitalistisk mentalitet som genomsyrar enorma delar av världen. För mig bottnar de här miljöproblemen, i den här filmen låg fokuset på havet - fiske, olja, föroreningar, i att alla ska tjäna pengar. Och då spelar inget annat någon roll. Utrotar vi arter, sabbar ekosystem och förstör vår planet?? ÄSCH! Den storskaliga fiskeindistrin utrotar fisken vilket innebär att de utrotar förutsättningarna för deras egna vinster och jobb inom bara några år. ssssssssssssssmmmmaaaarrrrrtttttttt.
 
Samtidigt kan man ju inte lägga skulden på en person som faller in i ledet och deltar i det kapitalistiska systemet i jobbet hen utför, varorna hen köper. Vi måste ju för fan överleva och få ingå i ett samhälle. JAG BLIR BARA SÅ JÄVLA LESS. PÅ ATT DET FÅR PÅGÅ PÅ EN STRUKTURELL NIVÅ UTAN ATT IFRÅGASÄTTAS NÅGOT VIDARE. SNARARE TVÄRTOM. YAHOO!! ALLA SKA KÄNNA KONKURRENSENS MOTIVERANDE JÄVLA PRESS. :-DDDDDD  JAHA, OJ, BEHÖVER VI FEM JORDKLOT SA DU? MEN KLART ATT VI SKA FÅ FORTSÄTTA SOM VI GÖR NU! YOLO BITCHES. YOLO.
 
FÖRLÅT JAG ÄR TRÖTT OCH ARG OCH HAR INGA KÄLLOR MEN ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅsdkjfbifdebdfikjb