jag är lite arg på mitt immunförsvar

Eftersom två enorma stressmoment båda inföll igår, så är det så jävla fucking SJÄLVKLART att jag ska bli sjuk samma eftermiddag. På dagen hade vi ett textprocess-seminarium, tänk en miniopponering, där alla får feedback på sina uppsatsutkast. Jättebra och välbehövt, men ett stressmoment likväl. På kvällen, när jag redan börjat känna hals och huvud sakta gå in i förkylnings-mode, hade jag mitt livs första gradering som resulterade i ett gult bälte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maxi_glad_tjej_91. Men glädjen blev inte så långvarig, för när jag kom hem tog det kanske två timmar innan jag låg och hade frossa och jätteont i halsen. Alltså ändå det sjukaste, att ligga och skaka och hacka tänder när det är varmt och jag har täcke på mig?? kroppen är bra SÄMST ibland. Det är ju inte heller som att min stress försvunnit nu, jag har ju typ INGEN TID att skriva klart min uppsats på? SMART ATT SLÄPPA PÅ IMMUNFÖRSVARET JUST NU, KROPPJÄVEL!????!!!!111111

sommar 2014.

Min jobbigaste grej är att jag skjuter upp på ALLT. Min näst jobbigaste grej är att jag alltid vill ha en annan årstid än den som råkar vara aktuell. Hela sommaren var jag konstant svettig och äcklig på jobbet = längtade så inihelvete till hösten. Nu är det kallt och halt = längtar till sommmaren. Men när det väl blir den efterlängtade årstiden har jag glömt varför jag längtade så mycket. Jag kommer inte ihåg alla storslagna planer jag hade ett halvår tidigare. SÅ! Här kommer en lista på allt SKOJ VI SKA HA I SOMMAR!!! YAY TUSEN ÅR KVAR! FML!
 
- Picknick. Här kan vi verkligen bli bättre. Vi ska ha minst 5 picknickar i sommar. Mat, dryck, hembakat fika.
- Roadtrip. Spelar inte så stor roll var?? bara kul med en roadtrip??
- Surströmming. Behöver väl inte säga mer än så.
- Hänga på uteserveringar. CAUSE YOU CAN.
- Dricka öl i solskenet. Eller rosé. Eller en cola. Huvudsaken att det är en dryck och solsken.
- Midsommar. Ska bli fantastiskt.
- Lisa&Mimmi 23-årspartaaaaaj. Ska bli FETT!
- Inte jobba hela sommaren. Som jag annars brukar. Det är gött med pengar, men man kan vara rik på andra sätt. Vilket leder mig till nästa punkt;
- Spendera mycket tid i goda vänners lag!!!!!!!!!!!!
- Bo i en sommarstuga. Vi har ingen stuga... men någon borde kunna låna ut en stugjävel.
- ÄVENTYR!
 
Låter det bra? Efter sommaren ska jag gå tillbaka till det här inlägget och pricka av. Allt, förhoppningsvis.
 
 
 

håhåh

NEJ MEN HEJ! Så enormt förvånande att hitta MIG här BLOGGANDES!!! Kan det möjligtvis vara en tenta på gång????.............. Ja, tänka sig, det STÄMMER! Eller nästan. Det är en uppsats, get your facts straight, stoopid ;)))))))
 
Ja, jag sitter alltså i mitt kök och ska påbörja min diskursanalys av ett konstverk. Alltså jag vet faktiskt inte riktigt vad jag håller på med..????? Jag vet ju vad mitt syfte är, men jag vet inte hur jag ska gå till väga, så att säga. Vi har haft två föresläsningar och ett seminarium på ämnet dikursanalys, och jag känner nu att det kanske inte räcker. Jag tror iof att det kommer lösa sig på något sätt, men just nu är jag = confuzed.
 
 
~webcam-selfie-time~, Notera the guardian angel på min axel :-)
 
hahahah alltså vad är det här för jävla blogg??!?!? varför finns den? varför LÄSER NI DEN? hahaha
 
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÖNSKAR MIG LITE JÄVLA DISCIPLIN. *skriver upp på önskelistan*
 
 
Okej, jag ska fila lite på den där listan, känner jag.