en blandad kompott

Tentan inlämnad, men denna gång pustar jag inte ut som annars. Det moment som just påbörjats examineras nämligen med den otroligt efterlängtade B-uppsatsen :-))) Vet verkligen inte hur jag ska lyckas dra en så lång text ur röven. Jag gissar att ingredienserna till en B-uppsats är; kaffe, ångest, tårar, pistolhot och så vidare. Det borde vi kunna ordna.
 
Justja! Isa och Mikaelas bok kommer vara färdig i slutet av veckan!!! SÅ JÄVLA COOLT! Sen ska de försöka kränga iväg dem till alla som vill betala. En annan får ju ett signerat gratisexemplar B-)
 
Håller er NATURLIGTVIS uppdaterade på min konditionsträning, jag vet att ni suktar efter uppdateringar. Jag är klar med min första vecka, och blev  jagad av en zombie för första gången under mitt träningspass idag. Det var precis i slutet, när all min energi var slut :-DD Vet inte vad som hade hänt om den fick tag på mig, och jag hade inga planer på att ta reda på det heller.
 
Måste bara .... Senaste avsnittet av Game of thrones????
 
-----SPOILEEEEEEEEEEEEERS TYP-----
 
Slutet???? Khaleesi!!?=???? Jag klarar INTE AV VILKET BADASS HON ÄR!!! Hon är så jävla cool. Vill typ cosplaya henne för att kunna gå runt och FUCK SHIT UP LIKE A BOSS. Förlåt, game of thrones ligger lite för nära mitt hjärta <33333333 Älskar att alla karaktärer är intressanta och har ett djup. Även om en del av dem är totalt vidriga kan man inte hata dem?? Och att det finns så många starka kvinnliga karaktärer!! kajsdbfökdfbökdsfjb
 
Nej nu är det bra, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback