yo

Sitter och väntar på att det ska sluta regna. Vill inte ge mig ut i ~*guds tårar*~ pga nya hörlurar. Förhoppningsvis dröjer det inte jättelänge, jag är nämligen ombytt och redo för en springtur, plus utsvulten. Och middagen kommer efter springning, såklart.
 
Fan, nu såg jag på YR att det ska regna hela kvällen????? :-(
 
Jaja, jag har ju garanti på hörlurarna.. som täcker vattenskador...?
 
 

en blandad kompott

Tentan inlämnad, men denna gång pustar jag inte ut som annars. Det moment som just påbörjats examineras nämligen med den otroligt efterlängtade B-uppsatsen :-))) Vet verkligen inte hur jag ska lyckas dra en så lång text ur röven. Jag gissar att ingredienserna till en B-uppsats är; kaffe, ångest, tårar, pistolhot och så vidare. Det borde vi kunna ordna.
 
Justja! Isa och Mikaelas bok kommer vara färdig i slutet av veckan!!! SÅ JÄVLA COOLT! Sen ska de försöka kränga iväg dem till alla som vill betala. En annan får ju ett signerat gratisexemplar B-)
 
Håller er NATURLIGTVIS uppdaterade på min konditionsträning, jag vet att ni suktar efter uppdateringar. Jag är klar med min första vecka, och blev  jagad av en zombie för första gången under mitt träningspass idag. Det var precis i slutet, när all min energi var slut :-DD Vet inte vad som hade hänt om den fick tag på mig, och jag hade inga planer på att ta reda på det heller.
 
Måste bara .... Senaste avsnittet av Game of thrones????
 
-----SPOILEEEEEEEEEEEEERS TYP-----
 
Slutet???? Khaleesi!!?=???? Jag klarar INTE AV VILKET BADASS HON ÄR!!! Hon är så jävla cool. Vill typ cosplaya henne för att kunna gå runt och FUCK SHIT UP LIKE A BOSS. Förlåt, game of thrones ligger lite för nära mitt hjärta <33333333 Älskar att alla karaktärer är intressanta och har ett djup. Även om en del av dem är totalt vidriga kan man inte hata dem?? Och att det finns så många starka kvinnliga karaktärer!! kajsdbfökdfbökdsfjb
 
Nej nu är det bra, godnatt!

Välkommen till ~~fitnessbloggen~~

SKÄMT ÅSIDO. Men jag tänker nämna att jag 1 har träningsvärk idag. 2 Sprang/gick (mest gick. typ 90% gick) 4,5 km idag. Tror inte att min kropp kommer vara på topp i morgon. När jag ska jobba :-((
 
Kan nån jobba för mig... men låta mig få behålla lönen...? pls?
 
(förlåt, det är FÖR TRÅKIGT att läsa om att jag har eller inte har motionerat. men let's face it. Det är det eller inget, heh.)

Jag vill flytta

Tänk att få bo ensam. Säkert jättetråkigt ibland, men just nu skulle jag TACKSAMT ta emot lite ensamhet. Läser en tusen sidor lång text av Gayle Rubin och vill bara att det ska gå FORT och att jag ska FÖRSTÅ. men. Någon dammsuger hela bottenvåningen och skramlar i kastruller och jag vet inte vad. Ja, det är gött att inte JAG måste städa MEEEEEEEEEEEEN jag skulle behöva lite silencio :-((((
 
MVH
Bortskämd Dottersson

tenta-progressssssssss

1/3 av tentan är klar!!!!!!! yes.
 
Firas med en god lunch? Ja.

update

Jag köpte appen. MIN FÖRSTA KÖPEAPP. Det borde firas i dagarna sju.
 
Nåväl, efter att jag försökt installera den två gånger, startat om min mobil inser jag att jag måste uppdatera hela skiten. detta tar ett tag. sedan dör mobiljäveln. Väldigt tråkig och onödig införmation som knappt för oss fram till att jag provsprang till intruduktions-klippen. Jag tror faktiskt att detta kan vara den magiska appen som får mig att springa! För man måste springa för att få veta vad som händer i historien. Smart knep där.
 
Roligt också att när de sa "RUN AS FAST AS YOU CAN!!!!" i radion så spurtade jag verkligen mitt snabbaste. Så fort att min mobil hoppade ur fickan och stöp i backen. MEN MAN HÖRDE JU FAN ZOMBIES FLÅSA I NACKEN!!! Jag måste ha sett ut som en crazy person där jag flög fram, men vad gör man inte för att överleva?

springgggggggggggggggggggga varför

här sitter jag i joggingutstyrsel och försöker börja med dagens tentaskrivande. Varför denna utstyrsel, undrar du säkert. Dels för att den är bekväm - vi snackar mjukiskläder nu. Dels för att jag fundeeeerar på att jogga en sväng. Jag vet, det är otroligt klyschigt att ~*göra massa annat tråkigt när man egentligen borde plugga*~. Men tänkte att varför inte ta tag i konditionen, och samtidigt prova appen Zombies, run!? KANSKE KAN VARA KUL! Eller inte. Det involverar ju att röra på sig, så jag är lite skeptisk på den punkten.
 
Fast jag måste nog avvakta lite, det regnar och jag är proppmätt från frukosten. Jag sov till elva, don't judge!
 
Den största utmaningen blir hur som helst att inte ge upp i förtid, som alla andra gånger..... :'-((((
 
ÅTERKOMMER MED EN RESCENSION AV APPEN!
KUL
SKOJS
YAHOO
nej nu måste jag tenta
 
P.s jag har inte köpt appjäveln ännu, kanske kommer jag ångra mig, vem vet. D.s

hahahahaha

hahahahahahhaha
 
det är nästan inga av de kurserna som erbjuds i höst

pffffffffffffffff

Halva problemet med universitetsansökningen är att veta vad man vill läsa. Andra halvan är att universitetet inte erbjuder den kursen :-))
 
De flikar jag har uppe nu lyder som följer; Socialpsykologi A, Ryska A, Populärkultur A,Lingvistik A, konstvetenskap A.
 
Jag är all over the place.
 
JAG VET INTE VAD JAG VILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
 
*gråter 4ever*

Jag har inget att tillägga

Det var så jävla länge sedan jag skrev, som plåster på såren bjuder jag på en spellista; Electroswingalicious. Den är ett pågående projekt osv osv.