Men ÄKTA!

ALLTSÅ KLASSIKERN! Jag försov mig och missade bussen. Hade jag bott i jävla stan hade det inte varit samma problem, men nu missade jag den bussen som skulle göra att jag kom i tid till utdelningen av hemtentan. Vi skulle också få instruktioner till skrivandet. Alltså satan. Hoppas de inte säger något viktigt............... Jag vet varför jag försov mig, jag var uppe till halv ett och såg en dokumentär om mobbing som var så himla hemsk.
 
Jaha, men vad gör man en dag som denna.........?
Måla lite akvarell och träffa Fia låter bra.
 
 

man måste ha en rubrik

Jag och några av mina kursare var och såg en öppen föreläsning med Anita Sarkeesian på arkitekthögskolan. Hon pratade lite om hennes senaste projekt Tropes vs. Women, som fokuserar på hur kvinnor gestaltas i TV-spel. Det var sjukt intressant, och jag rekommenderar alla att ~spana in~hennes youtube-kanal.
 
Något som inte är lika kul är att jag får terminens första hemtenta imorgon..
 
Förresten, det var länge sedan jag länkade en spellista. Because of reasons. Jag hade ett uppehåll från spotify ett ganska bra tag. Jag vet inte, är det så jävla kul med andras listor? Skitsamma, var så goda: gdedgsgdsfg
Den lär bli uppdaterad ett tag tills jag tröttnar på den, i vanlig ordning.
 
 

yo

tja n00bs!
 
 Jag sitter och spelar in mig själv när jag pratar japanska. Det är en obligatorisk uppgift i min distanskurs. Och det låter förjävligt :-)))))))
 
Alltså det är ju nog illa att höra sin egen röst, men när man ska prata ett annat språk, ja....

varning för tråk/WTF??!.

Här sitter jag vid datorn när alla de andra kidzZen är på lokal/slår runt på stan/shakar lite booty osv osv. Varför? Jag är pensionär hundvakt! Eller, det är inte så mycket vaktande som rastande --> Fysisk aktivitet!!! Fyfan. Nej, skoja. Fast jo.
 
JAG ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG!!! Och väldigt sugen på våfflor. Orkar man göra våfflor? We may never know.
 
Man kanske skulle googla upp en rolig bild..
 
..
NEJ förresten. Ni får en otäck istället!

bakgrundshistorian är att jag läser en OK läskig zombie-manga, Apocalypse no Toride. Det är ganska spännande och överlevarna har tagit sig till nån jävla bas för försvarsmakten eller liknande. Zombies, eller rättare sagt tecknade zombies, är lite creepy men inte egentligen läskiga. Men BAM. OUT OF NOWHERE:

 
 
VAD I HELVETE????????????
 
Jag dog typ. Jag tror faktiskt att jag ryggade tillbaka från datorn på ett sätt som måste sett väldigt komiskt ut.
 
plus att varför kollade jag på de där bilderna igen, jag är ju fan ensam hemma/ska snart gå ut med hunden i mörkret. FML

kursen

Alltså så himla bra kurs när vi har filmseminarium med Fucking Åmål på fredag. Sjukt awesome. JAG ÄR LADDAD!!!11

Sjuk IGEN!!!!111!1!1

Alltså vad fan i helvete, nu är jag sjuk igen. Det känns som att jag precis blivit kvitt min förra förkylning. Det hjälper inte att vara ute i spöregn och att huset är kallt som fan.
 
SLKFJLJSLDFJDSLJFDKLJF
jag orkante