fick en idé.

Nu ska jag försöka mig på att göra en serie. Den ska handla om "Tyck till om Nordmaling", aka det bästa som finns. Wish me luck!

Frajdäj

Efter att ha jobbat en dag i charken var jag inte bara trött, utan luktade även stekos. Gott. Efter ett besök på systemet, eller "boa" (första gången för mig, om någon undrade) och en välbehövlig hårtvätt åkte Tinika, Julia och Sofia till Umeå och hade tillsammans med Bror, Linn och Mattias en mycket trevlig kväll.
Bilder?
Bilder!
Vi spelade ett galet ölspel som kanske hette King's Cup (?) som Linn kunde. Det resulterade främst i att ingen ville prata med Bror. Men kul var det.
Matte/stadsduvan åt våra pizzarester.
Julia was feelin' it!

Nu är jag för trött för att återge hur resten av kvällen fortlöpte, och jag har svårt att se varför någon skulle bry sig. Så där sätter vi punkt för ikväll. Godnatt på er, sötnosar!!


Imorgon - shit gets real

Imorgon måste jag verkligen börja på arbetsproverna till serieskolan. Även om jag bara söker halvseriöst så måste man ansöka med arbetsprover, i serieformat, såklart. Och jag är så jävla dålig på att komma på bra idéer inför en deadline. Det var mitt största problem under mina 3 år på bild&form. Smart att söka ännu ett år av samma stress, jag vet. Men man kanske kan övervinna hjärnsläppen och den totala bristen på fantasi? Någonstans måste man ju börja.

Har någon förslag på en bra serie-plot line????++??+??++

Det här kommer gå... bra?

Svettkryddan

Om någon (av någon outgrundlig anledning) säger till dig att du luktar spiskummin så har du anledning att få grov ångest - spiskummin luktar svett. Svettkryddan, brukar jag säga. Har jag sagt en gång. Men helt seriöst, lukta på den, den luktar svett! Det är för övrigt den kryddan som ger tacos svettlukt. När jag åkte buss en gång för länge sedan så kände jag helt plötsligt en stark lukt. "Jaha, någon sitter på bussen och äter tacos", tänkte jag. Jag hade fel, det var inte tacos. Bara en svettig gubbe. Hur kan man inte känna att man går runt och luktar som halva Sveriges favoritfredagsmat?
Jag gillart inte

Konsumtion=life!!!!!111111

Mitt konto gråter efter den här veckans plundring. Ojojoj..

Fast jag har köpt vettiga saker som skor, en klippning och biljetter till improvisationsteater. Det måste man fan få!!
Typ såhär ser håret ut. Eller, det ser exakt ut såhär. Fast det är nytvättat idag.