Tyck till

Vi kör på en favorit i repris. Vad talar hon om, undrar ni. Tyck till, såklart!!!!!11 ;-)

Här är två tyckningar jag reagerade på:Ett kattrelaterat inlägg är inget märkvärdigt, tvärt om så hade frånvaro av katt varit crazy town! Det här inlägget är inte heller speciellt märkvärdigt. Tills man kommer till sista raden, "PS jag har din katt på bild". Fösta tanken - hotfullt, men sedan kan man inte låta bli att undra vad innehavandet av ett foto av katten kommer resultera i. Hade det varit en person som repade bilar och bajsade i sandlådor så hade hotet, "Ps jag har dig på bild" varit aningen mer seriöst. Fast iof, fatta kattens panik när bilderna börjar cirkulera på the interwebz..!!!1 Pinsamt!! :-O
Allt jag vet är att jag måste göra ett besök på Livets Krydda, aka. Statoil och prova deras kaffe, förlåt - Kaffe ska det såklart vara. Jag gillar också hur Glassmannen kör en liten fint, han börjar med att tacka för en ny milkshake, men byter helt till att Kaffet var såååååååååååååååååååååå gott. Och helt pötsligt slänger han in mjukglass också. Det är underbart. Så mycket glädje. Så många utropstecken.

(Förvänta er mer av detta så snart jag orkar. Jag menar, allt klipp/klistrande tär på bloggarn)

Resfebern

börjar infinna sig mer och mer. Målet denna gång är att inte packa så förbannat jävla mycket som jag annars brukar ha väldigt lätt för att göra. Men hittills har det gått ganska bra. Det bästa är att man inte har någon aning om hur varmt/svalt det kommer vara över huvud taget :-))))))) Så jag lär ju ändå packa fel.

Nu ska jag lyssna lite på Blink-182 och tagga konserten på lördag! (Jag vet att ni är avundsjuka)