Fynd och sånt

En annan grej man kan göra när man har tid är att handla. Det gjorde idag, tilsammans med Sofia i Ö-vik. Och som jag fyndade på rea! Ett par kostymbyxor för 100 kronor och 2 passpartouer (världens konstigaste ord/stavning) för 22 kronor! Billigt! Sedan fikade vi ju självklart också, som man gör, och som man ska.

Förresten fick jag helt plötsligt världens sug att vara lite kreativ. Kanske måla eller pyssla lite. Antingen beror det på att jag vill fylla passpartouernas gapande rektangelhål med något vackert (det där lät....) eller för att vi pratade om en pysseldag igår. Kom igen, vi pysslar, people!!!!!!

En seg tillvaro

Hejsan, bloggläsare där! Det finns en anledning till att du inte funnit något nytt att läsa här på ett tag eftersom jag helt plötsligt har mycket få intressanta saker att skriva om. Jag har gått från en tillvaro av universitetsstudier på heltid till att sitta framför en dator på heltid. Seriöst, den här veckan var varit skrämmande slö, med ett undantag från igår då jag jobbade i 6 timmar. Annars har jag sovit, ätit, sett på American Horror Story och fastnat på Tumblr i långa perioder. När man jobbar eller pluggar på heltid är allt man önskar sig en vecka av att göra absolut ingenting, och till och med det hade väl varit okej för man hade vetat att det bara gällde en enda vecka. Då hade den säkert kännts alldeles för kort. Men när det är en tillvaro som infunnit sig på obestämd tid... Det är inte lika trevligt. Vad jag menar; att inte göra någonting kan vara jätteskönt, men det kan också vara något ångestframkallande.

Jag tänker dock försöka se det hela från en ljusare sida! Ett ord; Listor. Listor!! Det är det enda som kan rädda en ouppstyrd tillvaro. Imorgon kanske jag städar, målar akvarell, läser ut en bok, pysslar, fotar, vem vet? Jag skriver en lista. Eller så kanske de ringer från jobbet för att någon blivit sjuk, det finns ju alltid den möjligheten.


Good Night!klart

Och helt plötsligt så var kursen slut! Åkte in till stan enkomt för att lämna in hemtentan, analysen och allt annat. Såvida jag inte får någon fler komplettering så kan jag säga Idéhistoria A - CHECK!

Jag känner mig nästan överväldigad av denna plötsliga fritid. Vad ska jag ta mig till?

Just nu

skriver jag på en romananalys. I natt satt jag uppe till halv fyra och skrev hemtenta. Detta är inte allt, jag måste även skriva tre kompletteringar idag. Det värsta är att om några veckor kommer jag se tillbaka på detta med en sjukt romantiserad och förvrängd bild. Först kommer jag sakna att ha något intressant och vettigt att göra på dagarna, och universitetet i sig. Men till slut vet jag att jag kommer sakna pluggstressen också. Eller rättare sagt så kommer jag inte minnas den, och tänka att allt var så himla mycket glida omkring på en räkmacka. Typ som när man tänker att man bara lallade på gymnasiet och hängde med klassen.

Nu måste jag gå ut med hunden, som att jag har tid med det!!!???? :))))))))))))))))))))))

Hahahaha

julia om Fredag den trettonde:
jag spillde ut en kaffekopp, slog in foten jättehårt i en stol (har världens blåmärke och är svullen på den <3<3<3), blev slagen i ansiktet av ett barn samt ramlade utomhus. En helt OK fredag den 13:e

Fredag den trettonde

And it's a lycky day! Fick precis sms från posten, min ritplatta har kommit. Glädjen blandas med förvåning - jag har aldrig varit med om så snabb leverans. Mitt värsta måste vara att beställa från bokus, det tog säkert två veckor att få tre böcker. Så nu är det bara att pallra sig till ICA och fira jul all over again.

Håller även på att läsa Jerusalem av Selma Lagerlöf för en skoluppgift. Jag älskar att den är skriven för 100 år sedan men samtidigt är väldigt lättläst. Hursomhelst, den ska läsas ut och analyseras färdigt innan helgens slut. Det är mitt mål. Det kommer gå fint.

Sedan börjar ju wild kids ikväll! Fan vilken bra dag!

Förresten

Observera hur aktiv jag blev här helt plötsligt! Jag tror det har med att det är TT, tentatider, och då tar man alla chanser att slippa plugga. Om man är en jävla idiot, vilket man är. Kul att det finns någon guldkant ändå, en aktivt uppdaterad blogg!


Jag vill läsa..

.. Denna:Mister Awesome himself, John Green, har precis släppt en ny bok. Men jag har verkligen inte tid just nu, det får bli min present till mig själv efter avslutad universitetskurs.

Förresten så beställde jag en ritplatta idag. Jag inser att jag egentligen kanske borde beställt en mobil, ska man konsumera så kan man väll utgå från ett behov åtminstone. Jag får skylla på att jag behöver få utlopp för min kreativitet... eller något..

Nej, nu ska jag sova och försöka att inte tänka på hur oerhört icket-produktiv denna dag blev.
Godnatt!!!!!

Dagens planer

Det värsta var inte att jag stressade som en idiot för att hinna med ett tåg som var inställt. Det värsta var att jag sminkade mig i onödan.

Vad gör man en tisdag som denna?
- Ser internetföreläsning om liberalismen
- Skriver komplettering för missat seminarium om, just det, liberalismen
- Börjar läsa romanen som vi har i hemuppgift
- Beställer ritplatta..?!


en lördagHahahah... Amanda..

Bubbelvatten är så tacksamt att fota!~*ArTzY*~

Därför älskar jag "Tyck till"

Ett av mina främsta nöjen är att besöka VK's sida Tyck till om Nordmaling. Där kan man läsa allt från diskussioner om huruvida man borde få skjuta katter som sitter på folks motorhuvar, hur dålig service man får på alla tänkbara ställen i kommunen, hur politikerna missköter sig, allt uttryckt i ett underbart talspråk utan några som helst grammatiska regler. Framför allt älskar jag den ständigt återkommande någon klagar-någon klagar på klagandet- den första klagar tillbaka-never ending tråden. Det kan se ut ungefär såhär:Här skulle man kunna tänka Ja, okej. Vi slutar klaga nu och lever lyckliga 4-ever <3

Eller så kan man helt enkelt påpeka det faktum att klaga på klag också innebär att man klagar. Genialiskt.


Det får naturligtvis inte gå obemärkt förbi!


Dags att försvara vår rätt till att klaga!


Det här kan ju, som ni ser, pågå i all evighet. Lyckligtvis så satte Nöjd o glad punkt för diskussionen denna gång, genom en klämcheck insändare som knappt dolde hens irritation. Jag tror det var smilyn som gave it away.

Är det inte underbart!?

Jag ska bli bättre på att fota i år!