En februaridagDet blev en promenad för mig och sofia idag igen, denna gång med Julia som bonus! Det var väldigt varmt och fint ute, man behövde ingen jacka. Det borde vara alldeles för tidigt att börja drömma om vår och sommar, men det regnade faktiskt en stund på eftermiddagen - vårtecken????? (eller önsketänkande?)

Sedan fick vi komma in och hälsa på på Julias jobb aka Förskolan Speldosan. Väldigt fint!

LOL

Det blev en prommis, ett dyrt besök på Ica och kafferep.

Vi hälsade på Julia utanför hennes jobb!
Fia hade på sig ett glammigt örhänge.
B-rudarna.
Intelligenta saker stod klottrade på huset. Precis det man förväntar sig av artedis coola gangsterkidz.

För övrigt, under tiden jag höll på skriva detta inlägg så fick jag rycka in och jobba i 2 timmar. Så det kan gå!

Good day to y'all

Nej men om man skulle ta och torka håret och sedan ge sig ut på äventyr? Jag har planer på att besöka affärn' och införskaffa diverse överraskningar, och kombinera det med en promenad och fotosession. Jag hittade nämligen min long-lost laddare till kameran, så nu är den back on track igen.Jag väntar bara på att sofia ska svara på mitt sms... Svararåååååå!!!!!

En ny vecka för springvikarien. Och för alla andra, såklart.

Herregud vad jag får jobba nuförtiden. Det här börjar lägga ihop sig till en heltid snart! Egentligen borde jag ligga och sova som bäst nu, för jag ska upp tidigt imorgon. Jasså, du ska jobba, Tinika? Nej, men jag tänker fan inte bli väckt av ett telefonsamtal - jag ska vara redo. Jag måste nämligen tvätta håret imorgon och det blir jävligt tight med en halvtimmes varsel. Så jag ställer klockan på... 06.45? Då hinner jag snooza lite. Crazy person, tänker ni kanske nu. Men det är fan värt det. Förutsatt att jag vaknar.

Språk och rit

Språk är typ det bästa jag vet. Det är kanske det intrerssantaste som finns, och fick jag välja en grej jag skulle vara 1337 på så skulle det förmodligen bli att kunna prata jättemånga språk flytande. Det är så praktiskt, tänk att kunna åka vart som helst och kunna förstå och göra sig förstådd. I högstadiet var spanskan helt okej, men i gymnasiet så kom jag att förknippa spanskan med grov ångest. Låt oss skylla det på bristande pedagogik, kanske? Men i grunden är andra språk något jag verkligen är intresserad av. Det bästa är när jag har lyssnat på någon timma av en ljudkurs i typ franska eller japanska och märker att jag faktiskt fattar en pytteliten bråkdel av vad någon sager på något av de dittills främmande språken. Att man har gått från 100% okunskap till att faktiskt ha börjat att lösa mysteriet som är ett annat språk. Nu blir man ju antagligen inte flytande i ett språk av en ljudkurs, men man kan få lite grundkunskaper som verkligen hjälper. Det jobbiga är att det tar så jävla lång tid att lära sig.

En annan sak som är det bästa, är min ritplatta. Den är fantastisk, även om den jävlas och är svår att få igång. Oftast så blir det att man kladdar något när man egentligen borde gå och lägga sig. Jag måste dock kirra ett program att jobba i, läs photoshop, för paint saknar den bästa funktionen - lager. Fy fan vad det tjatades om lager på digibilden i gymnasiet, men när man är utan den funktionen så inser man hur awesome den är.
Man kan till exempel rita en förskräckt person...
.. Eller två weirdos. Random.

Oändliga möjligheter, helt enkelt.