ubububub

Hej, universitetsstudenter (mig själv included). Ni är för töntiga. Hänga på låset til bibblan skriker inte direkt cool. Plus att jag har hängt alldeles för lite i UB, insåg jag nu på morgonen. Jag var bland de första in och hade ingen aning om var jag skulle sitta. Var är de optimala platserna? De där platserna man kliver upp vid sex, och hänger på låset för att hinna haffa åt sig? Nu sitter jag på ett ställe som känns ok? en mjuk stol som kan rulla. Jo, men jag är nöjd.
 
Nej nu jävlar ska jag skriva. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag var taggad.

en dag

Idag var jag relativt produktiv! Jag har gjort värdelösa utkast till alla tre frågor, men frågan är om jag hinner renskriva imorgon? Tror jag ska vara duktig och befinna mig på UB redan vid åtta. Enligt rykten är det enda chansen att få ett bra bord. Cra-zy. Sedan bosätter jag mig där tills dagen blir natt. Alltså till fem, typ. Jag borde hinna göra bort två frågor, om jag inte lallar så jävla mycket.
 
Men alltså 7.16-tåget känns inte lockande........
 
 

varför läser ens folk min blogg??+

Jag spenderar ganska mycket tid på att klaga på folk som bloggar om tråkiga saker, exempelvis vad de ätit till middag och vilken film på tv4 de ska bänka sig framför med äslklingen och en påse chips. Ofta förekommer också mitt värsta ord, "fredagsmys". Men samtidigt förstår jag att det kan vara svårt att komma på något vettigt att skriva. Skulle jag beskriva vad jag gjort idag så skulle ni somna. Vi provar:
 
Tja, bloggen!
Idag vaknade jag sent - så skönt med sovmorgon! Åt en tallrik risgrynsgröt tll frukost och några flatbröd (bästa namnet på ett bröd). Efter det satte jag mig vid datorn med ambitionen att börja skriva på min hemtenta. Då var klockan runt två, nu är hon halv sex och jag har inte skrivit en enda rad.
 
Nu sover ni gott, efter att ha läst om jordens minst händelserika dag. Kan ju tilläggas att mitt tidsschema inte riktigt tillåter en icket-produktiv dag av detta slag, men vad ska man göra.
 
Okej, snart klar, ska bara hitta en bild att infoga för att lyfta kvaliteten i inlägget avsevärt. Bonus om den inte har ett skit med texten att göra.
 
Japp, där satt den. En av mina bästa kreationer <3333333333333

FDKJBGFDGBN

Jag är stressad och jag funkar inte när jag är stressad. Jag har tusen saker jag måste göra, och vad händer? Jag försöker förtränga allt och gräver ned mig i ett djupt hål av förnekelse. Men där är jag inte ensam, nej. Jag har en trogen kompanjon som aldrig lämnar min sida i stressens tider. Den kallas självförakt, och vi har en lång historia tillsammans. <3333
 
jag kan helt enkelt inte ~*handle the pressure*~
 
Infogar bild på fika because why not: