En annan serie. Typ.

Den här blev så himla random. Men fia ville se den, så här kommeren.Lite bilder!

Som sagt, igår var vi på tc där det var "klubb modärn" med 20-, 30-, och 40-talstema. Det var jättetrevligt, mysig grammofonmusik, vackra kläder och perfekt mängd folk. Jag hade med mig min kamera och här följer några bilder (njut av svartvit-funktionen):


Fia och Lovvan/Knutan

J-dawg och Frisén

Moset var också där en stund, och Julia DJade fram två amerikanska GILF-radiokanaler.

Mimmi i Julias nätdiadem. Jag tror alla provade det diademet vid någon tidpunkt under kvällen.

Simon och Amanda.

Jag hoppas era ögon har fröjdats för en liten stund! Alltså på riktigt, det var för många bilder som blev helt värdelösa. Jag måste lära mig hantera min kamera snart.......... :))))))))

Rosett

Imorse kom jag på en sak - jag, sofia och julia blev fotade av vimmelfotografen igår när vi var på tc. Det är så jävla klassiskt. Vi såg honom närma sig, men vi hann inte fly. Damage control ASAP!

Jag ska snart lägga upp lite skitbilder från igår, men för tillfället får vi nöja oss med min pelle svanslös-rosett som jag bar kvällen i ära.


Det är lördag

Och det firar vi med att söka utbildningar till hösten/ordbajasa! Yay! Också lätt ångestframkallande, naturligtvis. Jag har varit inne på det här spåret att "jag inte är redo att söka program, så därför söker jag bara enstaka kurser". Nu är problemet att jag:
1) inte känner mig jättetaggad på att läsa tusen olika A-kurser som man i efterhand bara kan se som slöseri på flera år eftersom man aldrig kommer kunna bygga ihop dem till ett program. KOnstig mening, men ni fattar. Det kommer bara vara en lång lista på a-kurser = man får aldrig en kandidatexamen.
2) Jag har inte hittat någon A-kurs på hemmaplan som jag drömmer om. Och det känns satsande att flytta för en kursjävel. Fast jag vet inte.

Jag hoppashoppashoppas så himla mycket att jag kommer in på serieskolan, men jag är tveksam. Och man kan ju deffinitivt inte räkna med det, så jag måste gardera mig med uni också. Svåååårt.Hej på er!

Igår skickade jag in ansökan och arbetsprover till serieskolan. Allting blev såklart färdigt in the last minute, så att kalla det välarbetat vore en stor överdrift. Men bättre att skicka in något ok än att inte söka alls. Vem vet, det kanske inte är så många som söker och då kan man komma in ändå. Sedan ligger ju skolan som sagt i Malmö... Den dagen, den (eventuella) sorgen! Här kommer i alla fall en scannad sida, taget helt ur sitt sammanhang, hehe..