Dagens agenda

- Läsa så mycket jag bara kan ur Människors Undran (kurslitteratur)
- Klippa min lugg
- Ta en promenad i det fina vädret
- Gospelkör kl. 19.00

Däremellan lär jag klämma in lite Modern Family också.


tumblr

Jag är så jävla mainstream.

Fast jag har inte riktigt listat ut hur det funkar än.

Bra grejer

Det är på tiden att jag skriver något positivt här, annars är det inte sällan jag änvänder bloggen som en sorts avfallshink där jag spyr ut min ångest över livets svårigheter/klagar. Okej, positivt nu. Gospelkören kan jag nämna, den som jag och Julia är med i sedan en vecka tillbaka. Jag blir så glad av att sjunga, och i en kör har man dessutom stämmor och finns det något bättre än stämmor som klingar perfekt mot varandra? Dessutom är gospel en awsome genre.

En annan sak som är bra är att ha vänner bosatta utomlands. Avståndet suger verkligen, men vad roligt att få hälsa på! Att skypa med Anna i söndags fick oss alla i mysgänget att längta jättemycket till mars. Och om exakt en månad befinner sig nordmalings och hörnefors allra finaste pinglor i London där vi äntligen får återse Sofia. Man får försöka se det så när det är jobbigt och man saknar alla. Dessutom kan man brevväxla! Jag har inte kommit så långt, men jag drömmer om det.


Btw, jag är in the market for a camera, i nuläget har jag ingen att tala om. När jag köper en tänker jag bli bättre på att lägga upp bilder här. Det är ju lite roligare för er (4) ~*trogna läsare*~

MVH
Trött tjej

Det här kommer aldrig gå vägen

Jag ska vara borta alldeles för mycket denna termin. Jag kollade precis på schemat och som det ser ut så kommer jag missa ungefär fem miljarder obligatoriska moment som jag sedan kommer måsta komplettera. För att inte tala om all läsning jag kommer försumma (let's face it, jag kommer inte spendera kvällar i England/dagar på stranden i Thailand läsandes kurslitteratur). Jag kommer faila så jävla hårt. Jag tycker inte alls om det, jag vill inte vara någon jävla slacker! Jag vill lära mig det här ämnet, och helst inte under dubbelt så mycket press. Jag vet inte. ÅÅåh..

Det känns inte alls bra. Det är ju aldrig roligt att misslyckas, men att veta om det i förtid och bära runt på den vetskapen är ju ännu värre.


var fan är bussarna!!!!????111

Idag har jag varit allmänt förbannad på pendling. Inte pendling i sig kanske, utan mer hur bussbolagen verkligen tycks kämpa för att försvåra det hela. Om jag säger såhär, jag klev upp en halvtimma för tidigt, då bussen jag tänkte ta, och som stod med i tabellen, blivit borttagen. Istället fick jag ta ett proppfull tåg in. Bara där - lycka! När jag sedan slutat för dagen och halv två gjort bort alla ärenden på uni och stan insåg jag att bussen som vanligtvis går klockan tre också blivit borttagen. Det slutade med att jag tog ett lika proppfullt tåg hem som jag tagit dit, och jag var hemma strax innan fem. Jaorkante!

MVH
Besviken buss åkare

..... Nu blev jag sugen på att läsa på tyck till på VK.

ST, smörgåstårta. Jag älskart!

En sjukt seg dag räddades av smörgåstårta på jobbet. Tårarna kom nästan. Någon gång ska jag skriva ett tribute-inlägg till Smörgåstårtan, som är bland det godaste på denna jorden. Men inte idag, jag är alldeles för trött. Nu ska jag se Mad Men eller Gilmore Girls, har inte bestämt mig.

PöZzZz

Att boka londonresan

Igår spenderade vi en hel dag framför en dator hemma hos Lisa. Våra drömmars hotell var uppbokat och att hitta en värdig ersättare var inte det enklaste! Till slut, efter kanske fem timmar, bestämde vi oss för ett hotell och bokade skiten. Den 11:e till 18:e oktober kommer Jag, Julia, Lisa, Mimmi, Amanda och Karin live the dream in London!

När man vet att man har två bokade och klara resor att se fram emot under hösten, och en (ännu obokad, men ack så happenin') resa i vår, när man vet det kan man hantera en kall och grå höst mycket lättare. London, Thailand och Sydney - I am ready, let's go!