Sloseri

Det har med utlandska tangentbord. Underbart! Jag fattar inte hur man gor fragetecken, sa vi far klara oss utan 'et!

Ar det sloseri med Thailand att sitta inomhus med en dator (fragetecken) kanske det. Men idag ar det  regnigt och tva av tio resemedlemmar ar sjuka. En av dem med halsinflammation, och den andra med en illa slagen armbåge och höft. Lägg märke till att jag just hittade åäö!!!!!! Någon har gömt svenska inställningar bakom dessa konstiga tangenter (L) Hursomhelst, eftersom folk blivit lite dåliga så har dagen spenderats vid hotellet. Det är ett väldigt fint hotell, och stranden är fabulous, men det blir ändå minitråkigt att bara steka. Eller snarare känns det lite slösigt. Sitta vid facebook kan man ju göra any day of my life.

Jag har träningsvärk sedan ett relativt kort pilatespass i förrgår. Vi höll till på stranden och allt var så himla fint. Enda grejen jag kanske inte var hundra procent förtjust i var att folk låg i solsängar tre meter därifrån och hade första parkett att bevittna mina skakande ben. Hela jag skakade typ, jag är så jävla svag. Och nu har jag träningsvärk som resultat.


Jag övervägde att skriva om första stycket, men jag orkante. Nu ska jag gå och.. jag vet inte.. promenera kanske. Hitt på nå.

ADJÖ!

Snabbupdate

Okej, nu har jag inte mycket tid på mig innan internettiden runnit ut, köpte bara en halvtimma. TMI.

Vad har vi gjort hittills? Druckit glammiga drinkar, ätit jävligt amazing mat, badat jättemycket. Vattnet här är stört varmt. Jag blir lika förvånad varje gång jag kliver i!

Vi ska besöka en marknad idag, jag ska försöka pruta lite. Fast jag tycker det är lite jobbigt. Vi får se hur det går!

Okej, nästa gång köper jag minst en timma.

snart så

Nu är det bannemig inte långt kvar, bara att packa ned det sista* och gå och lägga sig. Sedan är det en underbar dag av flygplan som ligger framför mig. Jag har gjort en långresa förr i mitt liv, till Brasilien, och den var också på ca 12 timmar (exklusive connection-flights osv). Jag kan inte påstå att jag minns det som igår, mitt minne är värdelöst och sedan tror jag inte att jag direkt gjorde någon kraftansträngniong att komma ihåg det heller. Men det var tråkigt. Och träsmaken infann sig. Så det blir kul att återuppleva :-D

*innebär allt utom kläderna, alltså ganska mycket. Men jag har en lista, så det är lugge!

Ha det nu så himla bra, jag saknar er redan :(

to do

Just nu är det fullt upp för Tinika! Inför morgondagens(!) resa måste jag bli klar med en del förberedelser, exempelvis;
- Fara förbi på bibblan och låna en idehistorisk klassiker att läsa på stranden. Vilken idyll.
- Skriva ut källtexter och sånt, att läsa på stranden..
- Föra över pengar till mah ICAkort
- Ladda kamerabatteriet/ipod
- Komma på 1000000 amazing låtar att lägga över på ipodN, den har ett för patetiskt utbud just nu.
- Betala teliaräkning (har inte så mycket med thailand att göra, men det måste bli gjort!)
- Packa om, packa klart

Det var säkert något mer också, det vore inte ovanligt om jag glömde något jätteviktigt.

två bra

Tentan är avklarad, visserligen för en vecka sedan. Jag är inte så mycket för the brand new information uppenbarligen. Hur det gick skiter jag i, höll jag på skriva, men nästan. Den är bortgjord - det är huvudsaken. Nu är det bara att ställa om siktet på nästa tenta. Underbart hur man gör bort en tenta, bara för att ha nästa ruvande runt nästa hörn, osande av ångest.

Två bra "nyheter":

1 - Nu har jag införskaffat solskyddsfaktor 50+, sådan man har på nyfödda bebisar när man besöker fårskäret. Varför? För att jag verkligen inte vill bränna mig när jag springer runt i djungeln/på stranden och leker LOST när jag och familjen besöker Thailand i veckan. Den goda nyheten här är delvis solskyddsfaktorn, men framför allt utlandsresan. 30 dagar efter att vi kom hem från England. Jag äcklar typ mig själv ibland..

2 - Blink 182 kommer till england i sommar, och som av en slump kommer jag och Julia också vara där då. Under samma tak! På the O2 arena närmare bestämt. En högstadiedröm som går i uppfyllelse, det kommer äga hårt/rocka fett osv osv.

Nu tänker jag ge mig. Ha en underbar kväll, people!