En helt normal lösning på ett naturligt problem.

Vi har alla varit med om det. Hunden skiter, och som den goda medborgaren du är så är du alltid redo med en bajspåse när naturen gör sig påmind. Men när du plockat upp skiten, knutit igen påsen (det är det värsta, fliken är för kort och man är väldigt medveten om att man håller i en påse med avföring. Och lukten sen..) då inser du att närmsta hundlatrin är cirka 500 meter bort. Vad gör du? Det enda naturliga såklart! Du kastar upp det lilla knytet i närmsta träd. Nature can have its shit back.Precis så resonerade kanske personen som effektivt gjort sig av med bajspåsen på bilden ovan.

Inget konstigt!

Jag är inte arbetslös, det bara ser ut så.

Plötsligt blev det väldigt, väldigt lungt på jobbfronten. Jag har börjat bära med mig mobilen var jag än går, det kan ju hända att de ringer och ger mig jobb! Eller att vem som helst ringer. Vanligtvis hör jag aldrig när min mobil ringer, den ligger oftast i ett annat rum och/eller med avstängt ljud. Men nu jävlar lämnar den aldrig min sida! Det är som sagt lugnt, inget jobb sedan förra veckan, och jag börjar sakta glida in i den arbetslösa tillvaro. Alltså sover jag för länge, bor i mjukiskläder, har en umgängeskrets som till största delen består av våra husdjur och har  i allmänhet ganska tråkigt. Skillnaden mot för några veckor sedan är att jag slipper ha "SÖK JOBB" som ett ångestframkallande moln över mig hela tiden.

Vad ska jag göra med all min fritid? Förslag?


Life is lunch

Måndag och onsdag spenderad i fantastiska människors lag. Jag har skrattat så mycket, och fikat gott (och alltid lite mer än jag orkat). Det är så himla trevligt att träffa Tha Robban-Gurlz, men det lär dröja lite tills alla är samlade igen eftersom Anna flyttar till Norway på måndag. Good luck, bandana! Tills dess har jag två VHSfilmer med Barnen på Luna att roa mig med som Anna så rart lånade ut. jag är för taggad!

Imorgon är sista dagen på min inskolningsvecka på ICA, som hittills varit mycket trevlig. Sedan får vi hoppas på mycket extrajobb innan själva sommarjobbet drar igång! Imorgon har jag även hört rykten om att man kommer kunna provsmaka våfflor på ICA, våffeldagen i ära. Plea-sure. Jag undrar om jag kan jobba och dra sunes jul-tricket samtidigt?

Jag får min sista lön från resecentrum imorgon, alltid trevligt. Speciellt med tanke på att jag inte jobbat där på en månad. WIN!

Nu känner jag att det blev lite väl mycket solskenshistoria här, så för att jämna ut det så kan jag nämna några negativa saker:

- Motvind. Kort och gott.
- Jag vet fortfarande inte vad jag ska söka till hösten
- Glee har uppehåll(!!)
- Utväxten har tagit över mitt huvud. It ain't purdy.


Godnatt

Flikar och plugg(??!!?!??)

Kalla mig flikarN. Hur överlevde jag innan flikarna kom likt en gåva från gud? Jag älskar flikar. Jag har för tillfället 12 flikar uppe i samma fönster, varav nio är universitets-relaterade. Det börjar dra ihop sig till 15 april, aka sista anmälningsdagen för kurser och program med start i höst. Det känns... sådär, med tanke på att jag inte har någon aning om vad jag vill läsa. Aaaaaaahh.. Ångest.

yahoo

Min mor bjöd på popcorn helt random. Det uppskattades för mycket!Jag är förresten i princip klar med tha prsnl lettah!


Den arbetslösa tillvaron

är ganska tråkig. Idag såg jag på skidåkning, bara en sån sak! Fast det var ganska spännande, VM-final och allt. Sedan gled jag iväg på sparken till Resecentrum för att skriva klart min allra sista T3a, men som Tina redan fyllt i. Så det blev bara att surra (hehe) i en timma. Nu är jag åter hemma i mitt rum och ska avsluta det enorma åtagandet att städa rummet samt skriva personligt brev. Jag har förresten sjukt jävla mycket träningsvärk idag, som resultat av gymet igår. Jag och Sofia har återupptagit förra årets träning. Jag behöver nog inte säga att det inte var ett återupptagande så mycket som att börja om på ruta ett.Gårdagens plander för idag. Det bidde dock inga ramar.

Det här med att växa upp

Vore det inte enklare om man bara fick vara liten och slippa växa upp? Det skulle vara lättare. Allt var kanske inte bättre då, men tillräckligt för att det ska vara lockande. Ansvar, varför klingar det ordet en aning negativt? Jag måste ta tag i saker och ting nu.

Snart.

Nej, nu.

En del av mig tycker verkligen att den här arbetslösa tillvaron är helt okej, vem behöver ett jobb liksom? Det är den mindre begåvade delen av mig, den som inte fattat hur galen man blir av att göra ingenting om dagarna och som tror att "besparingar" är lika med "the never-ending life of luxury and awesome". Riktigt så ligger det inte till, och det vet den andra, och ansvarsfulla delen av mig. Den har gjort sitt allra bästa för att ta tag i personliga brev och telefonsamtal.
Jag kan säga att det går sådär för den andra delen.
Sedan har vi den tredje delen. Den delen som dominerade gymnasietiden - nämligen uppskjutardelen. Jag gört' imorgon.

Jag måste få ordning på det här. Livet.