Träsket

Här sitter jag med flottigt hår* och avundas alla er som slipper färga håret. Jag befinner mig midjedjupt i hårfärgsträsket - har man väl börjat färga håret så kan man inte sluta (om man inte vill se crazy bananas ut med halva håret ofärgat efter ett par månader, såklart). Jag tycker det är så besvärligt, det är likt att duscha ett nnödvändigt ont. Drygt, men you gotta do it. Så jag skjuter upp på det in i det sista, och har därför en ganska iögonfallande bena som inte är röd snarare än grå. Nåväl, ikväll blir det att ta tag i den saken.

Före:


Efter:

* När man färgar håret ska det gärna vara skitigt, det skyddar lite mot kemikalierna, har jag för mig. Tonar man håret ska det däremot vara rent!


Crazy catz

Jag skulle aldrig kunna bli en Bloggare med stort B, jag kommer aldrig på något att skriva. Idag har jag jobbat 8.45-18, och eftersom det är midsommar imorgon så var det så sinnessjukt mycket folk som skulle handla samtidigt. När jag kom hem var jag helt slut och fastnade framför kattklipp på Youtube. Underbart! Någon hade kommenterat att när man väl sett ett kattklipp så kan man inte sluta, en annan hade kommenterat att det var crazy att i princip alla kattklipp har flera miljoner visningar. Något säger mig att det går lite hand i hand. Här kommer några utvalda KK, kattklipp. Ejoy!


Det sista klippet ger mig känslor av djupt obehag. Det kan vara på grund av kattens lite för mänskliga beteende, men mer troligt beror det på att någon bestämt sig för att filma sin katt när den bajsar.

När jag lyckades slita mig från katterna såg jag lite mad men och Easy A. Godnatt, och glad midsommar!

Jobb och galna män

Idag har jobbat förmiddag och sedan spenderat dagen med Mad Men. Det blev ingen bio då Mickis fortfarande låg och sov när jag slutade klockan 13. Hursomhelst, Mad Men, ajg har sett kanske halva första säsongen och jag gillart!


planerna för veckan

Veckan ser ut som följer:

Idag: Jobb 
Ons: Jobb, sedan blir det troligtvis bio med Mikaela.
Tor: ska vi se studenterna springa ut ur skolan för sista gången, jag tänker mig att det kan förekomma fika där någon gång under dagen.
Fre: Jobb
Lör: Jobb, och på kvällen ska jag agera funktionär/fyllechaufför på en 50-årsfest.

Söndag - vilodag!


På tal om inget - Snart börjar True Blood!!Waking Sleeping Beauty

Jag fick äntligen tummen ur och såg dokumentären Waking Sleeping Beauty som jag fått av Lisa. Den var väldigt bra, jag kan inte annat än rekommendera den till alla Disney-lovers.

Skit

Nu har jag snart slut på akvarellpapper........ FML.

En annan grej jag stör mig på är att när man är klar med en bild kan man vara asnäjd, och nästa dag tittar man på bilden och inser att den inte alls blev så fin som man trodde dagen innan. Man har suttit och jobbat med den så länge att man helt tappat omdömet. Det är tråkigt.

Vad sägs om lite sömn på de här upplyftande orden?


Friday

Det känns bra att måla igen. Det var ett tag sedan sist.


Inspiration

Varför kommer inspirationen precis innan man ska stänga av datorn och knytta? Just nu har jag några idéer som jag vill börja med genast, men som gott får vänta tills imorgon...

Good Night!google

Älskar dagens google-logo!!

Burnin' up

Igår var jag med Sofia och hade det allmänt trevligt i solen. Vi åt paj, drack kaffe och ~*snackade skit*~. Tanken på att använda solskyddsfaktor slog mig faktiskt, men bara som hastigast och jag glömde det ganska snabbt igen. På kvällen hade min sjukdomsbleka uppsyn bytts ut mot den av röven på djävulen i Cow and Chicken. Röd och blank (blank som ett resultat av hudlotion i ett försök svalka solbrännan.)

Idag är det inte riktigt lika illa som igår, men det ser inte bra ut. Idag ska jag sitta i kassan resten av dagen. Känns OK bra.