Idag har jag inte gjort ett skit.

Så börjar min lediga dag lida mot sitt slut, alldeles för snart om du frågar mig. Ledighet är ganska intressant egentligen, det kan vara det bästa som finns men också en överskattad tillvaro. Om jag inte har något att göra på dagen så blir jag snabbt rastlös. Men idag har det räckt med att tänka att imorgon ska jag jobba för att ändå gilla min sysslolösa dag.det handlar om dubbelgångare

Finns det något bättre än när man besvärats jättelänge med tanken "vem är han/hon lik?!?" och till slut kommer på det? Jag älskar fenomenet look-a-likes, det är nästan bättre än tvillingar (de fuskar ju bara med gener och skit). Drömmen är ju att hitta sin egen dubbelgångare. Men alla håller inte alltid med en när man påstår att två personer är lika som bär, och min minst uppskattade look-a-like måste nog vara:

Rosemary Harris (GILFEN spiderman)- Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls)Nicole på en premiär?Rosemary i lugg, tjusigt!


Nej, jag är medveten om att de inte är 100% lika. På bild. Men in action, holy moly!

En annan look-a-like som är plågsamt klockren, men svår att bildbevisa är Danielle Russeau (lost) och Alice Cooper. Jag ska prova.


Ändå likt!


Okej, vi tar en till! Denna är en av mina bästa, nämligen Willem Dafoe (spiderman) och Anna Anka!
Likaaa!

Det får räcka för den här gången!


En underbar dag!!! :-D :-D

Igår var ingen vidare bra dag. Den var mentalt utmattande och lång. När jag kom hem från jobbet kändes det helt naturligt att kläcka ur sig "I could really use a drink"-klyschan á la amerikanska serier. Men jag tog ingen drink, utan en tupplur istället. Vid åtta skulle jag bege mig till Linn, och här började ändå dagen få potential till att vara helt okej, men jag backar såklart in i jävla brevlådsjäveln som frusit fast i marken. Alltså tippar den inte, utan gör stora repor och en buckla i passagerardörren. Det enda jag kan tänka är såklart att det skulle hända. En perfekt jävla avslutning på en perfekt jävla dag.

Men det var ändå trevligt hos Linn.


Stating the obviousDet är väldigt mycket snö ute. Och jag har en adventsljusstake i fönstret. Och högtalare. De spelar
Mama Cass.