LWOF

Last week of freedom. Egentligen inte, men det känns nästan så. På måndag börjar jag skolan igen. Man kan väl säga att jag har blandade känslor inför det hela. Dels känns det jättespännande och jag tror verkligen att kursen kommer vara intressant. Samtidigt är det den gamla sociala fobin som spökar, och den hand i hand med det faktum att Hörsal F, Humanisthuset inte säger mig någonting alls. Jag kommer gå vilse. De vanliga nojjorna, med andra ord. Jag känner mig som Anxiety Cat.

Nåja, jag ska göra mitt bästa för att skjuta undan tankarna på skolan under veckan, det har ju fungerat bra hittills. Imorgon är planen Ö-vik med Sofia. Good night, y'all!

Piratnaglar

Som tröst för att det inte blev något cornermys ikväll ska jag och Mikaela se Pirates of the Caribbean 4. Passande nog bär jag ett nagellack ur OPIs Piratesklollektion. Det är turkosgrönt och heter Mermaid tears.Jag är redo!


Snilleblixtar och boktips

Ibland kan jag vakna och få jättekonstiga snilleblixtar, och sedan glömmer jag bort dem trots att jag i stunden tror att jag ska minnas dem tack vare hur klockrena de var. Hursomhelst, i brist på annat tänkte jag börja skriva ner dem, och ta upp dem här. Vilket forum är väl bättre än den egna boggen? Och varför har jag inte kommit att tänka på det tidigare?Ett opåkallat boktips - His dark materials-trilogin av Philip Pullman. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag läst dem, de är mina absoluta favoritböcker. För tillfället läser jag The Subtle Knife.

godnatt

Hostarn'

Igår drabbades jag av en hostattack när jag satt i kassan, någon liknande har jag inte haft sedan en spanskalektion under andra året på gymnasiet. Då var det så klockrent misslyckat. Vi var så få just den dagen så Yvonne hade klämt ihop oss på ena sidan av klassrummet, och alla satt med randoms. Jag började känna hur jag blev mer och mer irriterad i halsen, och för att undvika att hosta på någon så fick jag försöka låta bli att hosta alls. Vilket resulterade i tårar. Och host. Det gick som inte att undvika. Den gången slutade det med att jag fick excuse myself och gå och hosta ihjäl mig på toa/dricka vatten.

Igår satt jag självklart i kassan när min hals började irriteras och jag hostade lite mer än folk såg ut att vara bekväma med. Tårarna kom. Ångesten kom. När jag kände att jag verkligen tänjt gränsen för hur obekväma man får göra kunderna, gav jag upp och sprang och drack vatten.

Jag hoppas inte på en favorit i repris imorgon.

.

Förresten, kan allt det här med universitetet sluta vara så krångligt?

Jag hör min mage kurra i skrivande stund.

yaaay, blogguppdatering!

Tänker börja med att state the obvious - sommaren är snart slut. Var tog den vägen? Tiden går så fort när man har något att göra. I princip hela sommaren har ägnats åt jobb, för min del. Tur är väl det då resor till England, Thailand och Australien planerats inom ett halvår.

Okej, jag hade tänkt göra detta till ett sammanfattning-av-sommaren-inlägg, men jag orkar inte. I helgen har jag varit på min syster Annettes bröllop utanför Växjö, och vi reste hem idag. Jag har spenderat hela dagen antingen i en bil, i matsalen på IKEA eller i ett plan. Jag är trött, hungrig och har flottigt hår. Nu ska jag ta mig en NM, nattmacka, och sedan knytta.

Sov gott, vänner!