ja e tebax

Kom hem till Nordmaling runt fem i morse och sov två timmar innan larmet på mobilen väckte mig. Efter en inre debatt slutatde det hela med att skolan fick klara sig utan sin lilla solstråle, och jag stannade hemma. Jag prioriterade helt enkelt sömn och bekvämlighet. Kanske berodde det även en aning på lättja.

Känner att en liten rapport om gårdagen är på sin plats!

FOTC var alldeles perfekt underbara och underhållande. Arj, eller Dave som han även var stundtals, var också awesome. En jävligt bra kväll! Har ni inte sett/hört Flight of the conchords har ni verkligen gått miste om något, och ni borde därför genast ta er i kragen och göra något åt det!

Justja, en annan person som tycker om FOTC, eller som bara gillar att hänga på cirkus (han är trollkarl... så det skämtet var ju som upplagt), är ingen mindre än Carl-Einar Häckner. *KÄNDIS-SPANING*

Nu ska jag se wild kids.
BYE Y'ALL!


waooooowaooooow

Imorgon (eller rättare sagt idag) ska vi se FLIGHT OF THE CONCHORDS!!!!1!..!!!!!!??!!!1!!!!!

Känns helt okej.

Jag är alltså i stockholm. Huvudstaden. Crazytown, etc etc. Det är oerhört trevligt. Häromdagen deltog vi i (läs även: bevittnade) en kristen manifestation. 25.000 kristna samlade i kungsträdgården för att festa loss (manifestera)!!! Tänk er Jesus alldeles egna street-team.
- JESUS ÄGER *klapp klapp klapp klapp-klapp*
- VAD SKA VI GÖRA? MANIFESTERA!!!!!!!!
- JESUS ÄR ÅTERUPPSTÅNDEN!!
De vill göra nationaldagen till en kristen högtid, och så vidare. Basic stuff.

Vi såg Tommy Körberg! Jag är 95% säker. Han körde i en svart bil med taket nedfällt, som man ska!

Nu orkar jag inte skriva mer.

:)


vad vill ni läsa?!???!!1!!11!?????

Okej.. Jag har typ fått en/flera utskällning/ar på grund av den ständiga brist på inlägg denna blogg lider av. Grejen är den att jag aldrig har något att skriva om. Jag tvivlar på att någon skulle vara intresserad av att höra vilket betyg jag fick på mitt senaste prov, vad jag lyssnar på just nu, eller någon annan random fakta. Eller så är det precis sånt folk vill läsa... FINE!

På mitt senaste prov fick jag MVG, heh.

Just nu lyssnar jag på Joshua Radin.

Random fakta: Jag har sommarjobb på Konsum, vilket känns fantastiskt. Jag är hundvakt just nu eftersom mina föräldrar flytt landet, och det går förvånandsvärt bra. Jag har märkt hur mycket man hinner om man kliver upp någorlunda tidigt (typ... klockan 9. Ja, i min värld är det tidigt.) Idag har jag till exempel promenerat, ätit, DaTaNöRdAt, cyklat på en långtur med picknick i mitten, gymmat, promenerat, lagat mat, promenerat osv osv! Crazy!

nej, vafan. Vad vill ni läsa? GE MIG LITE INSPIRATION!