FAQ

Den eviga frågan man lätt skulle kunna få svar på, men som man aldrig orkar kolla upp har äntligen fått ett svar! Lite här och där kan man stöta på ordet, eller rättare sagt förkortningen FAQ. Men vad sjutton betyder det? Okej, jag erkänner. Jag är inte så street-smart som jag gärna vill tro.. Men nu vet jag allt vad det står för! Frequently asked questions. Kunde vart coolare. Det var ok coolt. På en skala 1-10 var det kanske en fyra. Precis under medel. OK coolt.

Men alltså.. är jag den enda som tänker att FAQ även kan/bör uttalas [fak-joo]?
...alltså Fuck you.
heh.

Jag ville skriva något mycket argare, men jag "stayed cool", så att säga.

Jag har klagat via Twitter, jag har klagat IRL, och nu har jag bestämt mig för att klaga även här. Min dator (alltså min egna dator som jag själv betalat för, och inte skolans) är död. Ett tomt skal. Den har inte ens ett operativsystem. Hur kan det komma sig, kanske du frågar dig nu. Jo, ett jävla virus. Jag hatar virus. Vem gör virus?! Så nu måste vi besöka Nash och se om det går att fixa.. Blä.

bilden var lite för töntig för att matcha allvaret i texten. Synd. Eller tur..?För att nämna en nyhet av det lite positivare slaget; Jag har påbörjat mitt projektarbete! På min lediga dag släpade jag röven till skolan och klippte och nålade vad som förhoppningsvis snart kommer vara en kjol av det användbara slaget. Lite stressigt att hela processen blir någon form av slutspurt, eftersom det är rätt ont om tid.

spindlar

Jag tänkte hinna med ett kort inlägg såhär på KK, kvällskvisten. *Spoilervarning* Det kommer handla om spindlar. Nu vet jag att ni alla är hooked.

Jag är inte den spindelrädda typen. Tvärtom brukar jag ofta driva med folk som har spindelfobi, för det finns väl inget att vara rädd för hos en vanlig spindel. (Förutsatt att de inte är giftiga såklart).

Igår kommer vi till lägenheten i Lund där vi ska spendera en natt, en lägenhet som råkar vara två lägenheter. Sweeeeet, tänker jag och Mikaela och vi skyndar oss att paxa den ena. Lite senare upptäcker jag en spindel som bor uppe i ett hörn inne i badrummet, och jag är inte sen att informera min syster. Eftersom hon har "spindelfobi" så skrattar jag gott åt hennes nyfunna misär. Men så sant som det är sagt, skratta bäst som skratta sist, för nu börjar jag upptäcka att det inte alls bara fanns den enda lilla (stora) spindeln, neeeejnej, det kryllade av spindlar. I varje hörn, vrå, krypin - där sitter en åttabent liten jävel och ruvar. Och det är inga klassiska små svarta varelser, de här påminner snarare om harskrankar med långa, trådsmala, tunna ben. Som jag sa, jag är inte rädd för spindlar, men. MEN. När de är för många för att man ska kunna hålla räkning, och ser ut som harskrankar (som förövrigt är det vidrigaste naturen har att komma med) då blir till och med jag illa till mods.

För att slippa bli våldtagen av en massa kryp på natten hade vi därför lampan tänd i hallen, och det resulterade i en mycket dålig sömn. Som kom att påverka dagens trötthet, och slutligen kvalitén på det här inlägget. IMF, inte mitt fel. Spindlarnas fel. Äckel.

:)

Det blir roligare utan en förklaring


skåne

Nu har ett år passerat och ett nytt påbörjat. Jag väljer att se det som att vi alla uppgraderats en level i det fantastiska spel som kallas livet. Jag övervägde att sammanfatta 2009, som förra året, men jag orkar inte. Istället tänkte jag bjuda på en sammanfattning av skåneresan hittills!

Vad har jag gjort under dessa dagar spenderade antingen i Helsingbor eller på resande fot?
- Ätit fondue
- Gått på bio
- Förargats över hur segt internet är här
- Längtat hem
- Oroats över hur mycket pengar jag gjort av med. På samma dag.
- Oroats över det faktum att jag har läxa att göra, men lite tid och extrem brist på ork.
- Sett Herkules. Den är för bra! Jag vill åka till grekland.

och vildare ska det bli! Vi drar vidare till Lund imorgon!