sent

Varför går jag aldrig och lägger mig?

så himla!

På uppmaning av Julia följer här bilderna som jag fick av Lisa i julklapp! Amazink!Söndag

Önskar att jag hade något vettigt att skriva om, men idag har jag bara jobbat med kalendariet och det är inte speciellt spännande att läsa om. Jag kan nämna att jag i fredags såg denna:
igår denna:och idag denna:
Nu vet ni det.

I brist på annat...

... bjuder jag på en påse som trotsar gravitationen!


Welcome to the island where we all say Namaste!

Jag gillar Lost. Det är knappast någon nyhet. Därför blev jag väldigt glad när jag snubblade över bandet The Oceanic Six, som gör låtar baserat på lost. Fantabulous!

The Oceanic Six – Greatest Hits, Vol 1: Music Inspired By Lost, Seasons 1-5Vilka är ni? Kan jag få vara med???


Update! Jag beställde just Lost: the complete collection!!!!!!!!!!!!!!!11111

60-tal


Andra advent

god kvällTrevligt att känna inspiration, men nästa gång ska jag tänka på att kol och ett vitt överkast kanske inte riktigt går ihop.

Falskt alarm...

... mobilen låg i min ficka. Sa jag att jag börjar bli senil?


Morgon

Imorse, cirka tio minuter innan jag börjar jobba, vaknar jag och känner en blandning av panik och förvirring. Fick kolla på klockan för länge och verkligen tänka efter innan jag inser att japp, jag har snoozat i en timme. Bara att klä på sig och springa (jag sprang inte. Det ska till jävligt mycket för att jag ska springa fem minuter efter att jag vaknat) till jobbet. Jag är en rutin-människa, även om det tar emot lite att erkänna. Jag vill gärna tänka att jag är spontan och crazy, opch det kanske jag är ibland - men inte på morgonen. Då är jag väldigt bekväm i mina rutiner, och det suger när man missar någon del i The morning Preparation Program. Och The Program hinner man fan inte klämma in på två minuter, så min morgon sög. Och nu är jag på jobbet och känner mig ofräsch.

Insåg just att jag även glömde mobilen hemma. Röv.