OBS jävligt intressant och spännande läsning

Jag börjar ana en trend i min blogg, nämligen att jag på ett eller annat sätt nämner min otroligt intressanta träning. Så varför sluta? Jag sprang idag (efter att ha skjutit på det i två dagar, men excuuuse me, vädret har inte varit på min sida. Eller så är det precis det det har varit.) och jag tror fanimig att det börjar bli en anig bättre på konditionsfronten! Det, kan jag med största sannolikhet säga har aldrig inträffat förr. Att jag förbättrat min kondition. Det känns pyttelite mer motiverande att fortsätta med denna galenskap de resterande veckorna.


omotiverad och trött

Nu börjar jag ångra att jag kaxade så jävla mycket innan. Jag talar naturligtvis om min enormt ambitiösa idé - löpträning. Varför var jag tvungen att gräva en grop (var nära på att skriva "grav" men det kändes lite väl extremt) som jag garanterat skulle trilla ned i? Jag måste springa ikväll, så är det bara. Det är ju fan min heder som står på spel här.

Klassiskt kort inlägg om ingenting.

Jag känner mig trött och oinspirerad, jag måste hitta en hobby eller något. Imorgon finner ni mig på Konsum, då lovar jag att vara piggare och trevligare än vad jag är just nu.

Förresten, jag kan ha köpt för stora skor. Det vore fan jävligt klassiskt. Även om jag har stora fötter så finns skor som är ännu större, och det var nog de jag köpte. ooooopsssssssssssssssssssssiiie blablablala godnatt

Nån skit

Jag ska bli bättre på att blogga, och med bättre menar jag att jag ska skriva oftare. Detta innebär alltså inte nödvändigtvis att innehållet kommer bli bättre. Tvärtom, skulle jag tro. Ni kommer alltså få stå ut med en hel del skit från min intressanta vardag. Och konstiga meningsbyggnader.

Imorgon kommer min arbetsdag bestå av att jag och mina arbetskamrater på resecentrum tar en bil till Ö-vik och pratar med någon Cletus som har ett fik. Sedan kanske vi åker till Umeå och "spanar" priser på Umeå busstation.

Justja, för alla er som för bok över mina aktiviteter och känner att ni bara måste få veta det senaste; Jag har köpt skor! Nu är det slut med gympaskor till stuprörsjeans. Jag önskar verkligen att jag kunde säga att den meningen var ironisk... Men allt är sant.

säpo

Det känns lite freaky att S.Ä.P.O. har "kollat upp mig" (jag vet inte om det ska vara punkter mellan bokstäverna, men det kändes coolare på något sätt). Mig, och alla andra som kommer jobba då kungen ska inviga resecentrum i Nordmaling. Får jag säga att jag tycker att det är en aaaaaning mycket? Tråkigt nog missade jag när de var på plats och undersökte lokalerna. Jag kan verkligen föreställa mig hur de kom dit i skåpbilar med svarttonade rutor, klädda i svarta overaller. Jag tänker även att de inte klev ut ur bilen som vanligt folk, utan snarare kullerbyttande (det kan få vara ett verb). S.Ä.P.O-Ninjor. typ.

Det är alldeles för sent på dygnet för att skriva begripliga blogginlägg, känner jag nu.
Godnatt, underbara vänner!

P.s. vlle hitta en rolig bild. bildgooglade säpo. bara tråkiga bilder. D.s