Crazy-Frazy-Froodle-doo

GILF-klockan slog just, som för att påminna mig om att det är dags att börja drömma om sömn. Förresten, och på tal om ingenting, ska jag hålla tal på temat särskrivning. Det kan bli intressant!

Nu ska jag se till att hunden får skita, och själv ska jag dricka hälsosamt klet från en tibetansk svamp Sedan det jag har väntat på hela dagen.............. att äntligen få sova!

Knut..By!

Det kanske inte var det smartaste draget från min sida, att ha en så kallad Läx-fri kväll, men det var i alla fall så det blev. Jag trotsade även min inre Filippa som eggade mig att skolka från psykologin, och jag vann till slut och gick på lektionen. Resultatet? Närvaro! Yahooooo!

Med Filippa, den riktiga alltså, inte min inre som uppmanar mig att skolka, hade jag, Elin och Linn en intressant och fruktansvärt roande teologisk diskussion på håltimmen. Vi var roade, Filippa var inte fullt lika road av tanken på att jag kanske skulle bli Påve. Jag vet inte varför jag skriver allt det här, det är ju inte roligt att läsa om om man inte var med, men skitsamma, det här är min blogg och jag skriver vad jag vill. Sen får ni väl skylla er själva om ni läser skiten!

Nyss var jag även ute och gick med syster och hund, och jag var en fröjd för både öra och öga, då jag gick iklädd pappas 10000 storlekar för stora vinterjacka + reflexväst med smygreklam för tidningen Västerbottningen, sjungandes diverse Disney-klassiker. Det gjorde en tråkig promenad aaaaaningen roligare. Sensmoralen? Är du ute på tråkig promenad, och råkar vara utan vett i skallen; Sjung! Gärna högt och med tvivelaktiga wail.

Nu måste jag bara passa på att föreslå till alla er crazy people ute i vida världen att ladda ner och lyssna på Pang Pregos podradio! Det är, som ungdomarna brukar säga, off the hook!


Blablabla, jag orkar inte läsa igenom allt detta bajs nu, så ni får stå ut med grammatiska fel, och felstavningar. God Natt!


yay

jag har lämnat in uppsatsen till religionen, jag har varit på tant-gympa och varit aktiv, jag har ätit lunch på Great Eastern med klassen, jag har haft körlektion som gick bra. Allt detta pekar, tycker jag, på en väldigt lyckad dag!

så sjukt jävla klassiskt

Håller på med religionsuppsatsen, och det står helt stilla i mitt huvud. Var ska jag börja? Det är så sjukt jävla mycket man ska ta upp i den, så jag vet inte hur jag ska lägga upp det. Dessutom vet jag ingenting om området vi ska skriva om, så det är inte så att jag bara skulle kunna ordbajsa två sidor och lämna in. Jag blir frustrerad..

power

hehe.. lämnar man ICA-kortet i sina barns ägo får man skylla sig själv!

haha

Today, I went with my family to a party my aunt and uncle was holding, and I met this awkwardly quiet boy there. When my aunt was cutting the cake she lifted the blade and commented "I remember this being bigger." The only words this kid said all night? "That's what she said." MLIA

jag älskar min koncentration!

Nu måste jag stänga av datorhelvetet, jag kan ju inte fokusera på att lära mig allt om hinduism/buddhism när facebook/twitter/MLIA/youtube/spotify/msn lockar bort koncentrationen!


äkta benjamin linus

 

Vad glad jag blev nu när jag såg att Michael Emerson (Benjamin Linus) vann bästa manliga biroll (eller något i den stilen) på The Emmy Awards! Yahoo!


Försök hitta en låt av Radiohead som inte är skum!

Jag ogillar att ge respons på andras texter, och det är precis det vi ska göra imorgon. Det känns lite som "hej, jag är mycket bättre än dig, nu måste du göra en massa ändringar för att jag säger det". Det är ju inte precis som att jag kan mer än någon annan i klassen, därför känns det lite random. Man borde dock vara van vid det här laget. 

She's a maniac!

Droskan i fredags var fabulous, tack till alla som gjorde kvällen awesome!hahaha

Today I was in class, the teacher asked "what do we want?" The boy next to me promptly stood up and sang, "a girl worth fighting for!" I am very pleased with this years seating arrangements. MLIA


YAHOoOoOoOoOo

Jag har tagit hål i öronen!!!!

ja, jag vet, alla andra människor på hela jävla jordklotet tog hål när de var typ 7, men jag var undantaget till den regeln. Såklart. Skitsamma, nu har jag hål, och om 6 veckor blir det party!!!!


Och även grattis till mig, hehe

grattis på födelsedagen Michael Emerson och Mira Furlan, eller Benjamin Linus och Danielle Rousseau som deras fantastiska karaktärer heter i Lost. Japp, de båda fyller år idag, precis som jag. Det är mer än jag någonsin skulle kunnat begära!!!!!
EPIC WIN

"Om de had vare en mil åt botten"

Idag fick jag känna på hur crazy en panikbromsning kan vara. Jag körde visserligen inte särskilt fort, men ändå! Allt var frid och fröjd, solen sken, fåglarna kvittrade, och känner jag mig själv så var jag förmodligen mitt uppe i en liten historia, en anekdot eller kanske ett skämt. Då, som en blixt från klar himmel, svischar en brun liten skepnad ut på vägen i rasande fart. Allting går väldigt fort, pappa hojtar till, i bråkdelen av en halv nanosekund får jag blackout och får verkligen tänka efter vilka pedaler som är koppling och broms. Jag finner dem och trycker. Bilen tvärstannar på vägen. Tiden står stilla. Fåglarna har slutat kvittra, solen har gömt sig bakom ett moln och vågar inte titta fram. Adrenalinet som rusar till huvudet är allt jag kan höra när jag blickar bortanför motorhuven i hopp om att se den bruna, självmordsbenägna, kattjäveln levande. Min tvärbromsning var lyckad, katten överlevde, och vi pustade ut och körde vidare. Något säger mig dock att den där katten inte kommer leva länge till om han forstätter med sina våghalsade lekar...

... osv..DAG

KVAR


nedräkningen fortsätter...

 dagar kvar!

feeeeeeeeeeem


nu är det bara


dagar kvar till min födelsedag!!!!
blablabla

Jag är verkligen nyfiken på hur vår klass kommer förverkliga hela svininfluensa-idén till skolkatalog-fotograferingen imorgon. Vi är bäst i hela universum på att komma på bra idéer men sedan inte orka genomföra dem... Men förhoppningsvis blir det bra!


Förresten

jag har nu bokat om min körlektion till Fredag, så alla kan andas ut - jag kommer kunna vara med i skolkatalogen. Och jag kommer även hinna gå på utställningen på bildmuséet.. Yahoo..