En milstolpe

Vid det här laget finns det nog inte en enda levande människa på Tellus som undgått dagens glada nyhet, nämligen att jag klarade min uppkörning och nu får framföra personbil utan en övervakare och förnedrande skylt.

Dessutom, för att toppa grädden med mos och ett körsbär och allt annat konstigt man aldrig skulle toppa grädde med, kom mamma hem från USA idag... och hon hade köpt Blue Cups! Jag blev nästan lika lycklig för dem som för mitt KK. Eller okej, jag blev lika glad. Kanske gladare.
Jag har problem.


:)

Sitter just nu uppe i bildtornet vid min Gilf-dator som ständigt motarbetar mig. jag menar, hur lång tid kan det ta att förhandsgranska en bild?

Om en vecka är vi i stockholm och taggar Paramore för fullt, det kommer bli skönt med ett avbrott från en något enformig vardag. Måste bara överleva morgondagen först... Kan man dö av nervositet?


En frän gren.

Crazy (Magic) Clayton

Jag hittade just den bästa hemsidan, vi måste lätt kirra Crazy Clayton till nästa fest! Hur kan man inte bli taggad av de små fotnoterna som till exempel "Crazy....he can talk to the animals!" eller "Crazy Magic, how does he do that?"Mycket nöje!