You're such an asshole, Craig!

Jag älskar verkligen The Allen and Craig Show

Time is a trap

Sommaren är nära, det börjar nästan kännas på riktigt nu. Jag har bara en eller två uppgifter kvar nu, sen sätts betygen och det är över! I alla fall för det här läsåret, men hösten känns, tack och lov, väldigt avlägsen. Jag är så skoltrött, och dessutom blir jag jävligt trött av att vara i skolan, exempelvis idag sov jag 3 timmar när jag kom hem..!

Vi hade information om PA100 idag, och jag kan verkligen se framför mig hur jag inte har bestämt vad jag ska göra när alla redan är  klara. Det brukar oftast vara så, men det gör ju inte så mycket om det gäller något litet. Nu jävlar gäller det att komma igång i tid för en gångs skull..

Det var just reklam på Spotify. Alltså han som pratar i Elgiganten-reklamen har en jävligt obehaglig röst. Den är mörk fast samtidigt är det som att det visslar/piper när han pratar. Usch

It's then that I know, that he knows

Läste just alla inlägg på dayswithmyfather.com... Sorgligt, berörande och otroligt vackert. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu.

clayt.

Vad ska man säga? Det känns förfärligt bra att helgen börjar direkt efter ett studiebesök imorgon. Jag försöker att se de positiva i de negativa sakerna, exempelvis;

- Spanskaprovet i måndags gick åt helvete, men det är i alla fall bortgjort nu

- Har två uppsatser att skriva, men helgen är extra lång, så jag har tid

- Jag är i jävligt dålig form, vilket kommer synas tydligt i fotbollsturneringen, men jag har i alla fall två ben att springa med (och 2 veckor att hårdträna.. eller)

- Jag har inget sommarjobb, men det ville jag ju inte heller - desto mer tid att steka!

- Mina drömmars turné är i augusti med blink 182, panic, fall out boy. Förresten, det är en USA-turné, vilket gör det omöjligt att kunna se den.... Nej, här finns inget positivt.


Söndags-stress

Stressad.. Så sjukt stressad. Alla lärare verkar ha kommit överens med varandra att vara lite extra jävliga mot eleverna och lägga alla uppgifter just på slutet. Nu måste jag skriva om vikingatiden inför morgondagens redovisning, och har egntligen inte alls tid att skriva ett blogginlägg.
Önska mig lycka till, seriöst.

Jag kommer ändå aldrig få användning av det?

Jag vet att jag just skrev, men jag måste bara få klaga lite till. Denna gång över lådagram. Det måste man lära sig använda i matte B kursen, men den stora frågan är VARFÖR? Det är ett sjukt random och onödigt sätt att mäta på. Räcker det inte med median, medelvärde osv. gaaah!


"Är det dass så tar jag livet av mig"

Okej, jag är drama queen, men dass är verkligen en av mina fobier. Usch. Jag ska nämligen vara ledare för ett läger i helgen, och det ryktas att det varken finns duchar eller WC.... Så mycket FML.

 
Jag får lite ångest.......


Jag kan ju nämna att matteskivan kan vara det bästa som hänt mig, jag tror att jag börjar fatta!

FML

The ultimate FML-day. Här förljer några anledningar:

"Har du fläskläpp?"
"Haha, det ser ut som du snusar!"
Det var faktiskt inget av dem, jag vaknade helt enkelt med en överläpp som var oversized - tänk Olinda... Fast värre.
Dessutom är det måndag, som rent schema-mässigt är den jobbigaste dagen med alla de värsta ämnena som matte, spanska osv. På tal om spanska så hade vi redovisningar idag, och jag är plågsamt dålig på spanska. 
Hela dagen har jag varit mer eller mindre apatisk och som grädden på moset så hann jag inte mer än innanför dörren innan jag klev på ett jävla häftstift! De må vara små, men det gör satans ont! Det var verkligen den sista droppen som fick bägaren att rinna över, och jag fick ett ganska patetiskt utbrott.

Det var min fantastiska dag, kortfattad.


......

Jag är proffs på att slösa bort fina lediga dagar med att sitta inne vid datorn.