But why??

Varför sa jag till the random dude som ringde att jag skulle fylla i jävla resedagbok i deras jävla undersökning om resevanor. så sjukt omständigt, de vill ha exakta tider då man lämnar samt anländer till resmålet, och gatuadresser. Hej FRA? Som pricken över i:et gick jag även med på att de ska få ringa och ställa följdfrågor om helvetet. Jag kunde inte säga nej, och nu måste jag ta tag i skiten.


Skoskav

Idag visade smärta sitt sanna ansikte i form av skoskav! Det var en dum idé att ha på sig nya skor en hel dag, det kan jag försäkra. Det värsta var att skoskavet tog form redan innan jag nått skolan. Skavsår gör så mycket ondare än man tror, tänk sandpapper & syra i ett öppet sår, eller varför inte likna det med att det brinner på hälarna.  På vägen hem från bussen så övervägde jag att ta av mig skorna och gå hem i bara sockarna, det hade nog varit mindre smärtsamt om jag får gissa. Men som den sanna krigare jag är, så härdade jag hela vägen, och där hemma fanns compeed-plåster. Hallelujah! 

Please, slow it down

Passing white daisies,
taking turns
close the door,
walk into the street catching raindrops on your tongue.
And for a minute... it all stops.
But it won't last me,
just a passing moment gone


Självklart gick det här lovet, precis som alla andra lov, fort. För fort. Och jag sitter nu med en svenskaupgift som jag, precis som med alla andra uppgifter, skjutit upp på till absolut sista dagen.