underskattad fo sho!!!!!Det enda rätta!

sKoLi

ETT ÅR KVAR, CHALLALALALAAAAAAAAAAAA
Studenterna var fina, fulla, och galna. Ibland även irriterande. Men så jävla kul de såg ut att ha, och nu är det banne mig bara ett jävla år kvar, sen är det vi på flaken som skriker åt folk. Det kommer bli more than amazing.

Och nu är det sommarlov, även om det verkligen inte känns så. 10 veckors ledighet - that's right, 10 veckor, för JAG SKA INTE SOMMARJOBBA, CHALALALALAAAA. så rätt. Förhoppningsvis kommer jag hinna/orka:
-Övningsköra asmycket
-Träna (..................)
-Umgås med alla underbara människor
-Läsa många bra böcker
-Segla optimistjolle <3<3<3<3<3<3 (100% seriös med hjärtana)
-Sola, bada, steka
-Äta mycket glass
-Inte slösa bort värdefulla soliga, varma, sommardagar
-Inte göra av med så mycket pengar (se ovanstående om bristen på jobb)
-Inte tänka ett skit på skolan
-Se till att detta lov inte försvinner lika fort som det brukar, det är faktiskt vårat sista sommarlov
-Se till att vi styr stek i Elins stuga
-HA KUL!!!

fan vad trött jag är

Godnatt, grattis till studenterna, FML till resten.. men vi är snart där, vi med!

haj haj

Linn är hemma, inga skoluppgifter, snart sommarlov - allt är som det ska igen!

Nu gäller det bara att härda hela tisdagen.. jag har en känsla av att det kommer bli väldigt mentalt påfrestande. Vi ser till att bli klara med scenografin så snabbt vi kan, så vi får gå hem tidigt!

Och till den stora frågan: Orkar man komma till skolan imorgon?

Fotboll!

Denna dag har enbart gått ut på fotboll. Jag hade enorma sömnproblem inatt, och lyckades bara skrapa ihop ca 3 timmars sömn. Hela dagen gick jag mer eller mindre på reserv-energi. Jag blir ständigt förvånad över mitt beteende när det kommer till sport. Inte sport på TV, utan när det är på riktigt, nära. Jag blir som besatt av sport/damp/skrik-demonen, och allt man kan göra då är att dampa och skrika. så det gjorde jag. Inte bara på vårat lag, även andra lyckligt lottade fick turen.. hehe. Dessutom är jag så mycket snack och lite verkstad. Jag är så sjukt kaxig tills jag kommer ut på planen och inser att jag faktiskt måste springa och leva upp till allt jag nyss hävt ur mig.

Dagens plus var att vårt lag var bättre än vi trodde när vi började, så det var ju en rolig överraskning. Trots detta var vi knappast något hot mot de andra. Inte tekniskt i alla fall, inställningen var en annan fråga. Vi ville verkligen ha några röda kort, men det var så mycket svårare än väntat.. Där rök den mjukglassen..

Dagens minus var att vi misslyckades med vårat enda mål, inte att vinna eller att göra mål, utan att få gult/rött kort. Lite synd, måste jag medge. Program som toppar sina lag känns inte heller så fab, jag nämner inga namn, men vissa program gjorde det.

Men för att sammanfatta lite nu, det var en jätterolig dag som jag hoppas att någon styr upp igen nästa år, och ett stort grattis till vinnarna SMMM/Arena Natur, som var så mycket 1337. De fick välförtjänt ta emot elevhemspokalen, som jag väljer att kalla den. Och jag ber om ursäkt om jag gick över gränsen ibland med mitt skrikande, förutom till vissa (hostmusikhost) som förtjänade allt! hehe.