.:*FOTO*:.


.. yahoo

Okej, jag är väl inte direkt ett fan av pokémon, men låten är ju fan bra!

POKÉMON

Nu sitter jag i en datasal på skolan och spelar pokémon-låten till allas enorma glädje. Det är internacional pokemonday, och det måste firas!!yahoooooooooooooo!

KLICK

Gjorde en skrämmande upptäckt häromdagen när det visade sig hur omöjligt det var för mig att ta mig igenom en dag utan att svära. Jag kom på att det skulle vara en rolig utmaning, göra onsdagen lite mer spännande. Det går 5 minuter och jag har redan förlorat. Jag gav upp totalt efter kulturhistorian, dvs lektionen efter lunch, då jag insåg att det inte ens var roligt längre. Jag svär ofta, och omedvetet. Det sker typ per automatik, och är inte det lättaste att bara koppla bort. Nästa utmaning blir att se hur länge jag klarar mig utan "typ".Fotolektion idag, därav bilderna. Det är kul att fota, det är inte kul med genomgångar och redigering.


bad

Imorgon har vi bad. WHY?!
Så efter att jag klivit av bussen på morgonen måste jag gå 20000 mil till badhuset, och sedan naturligtvis gå tillbaka till skolan efteråt. Jag blir utmattad av att tänka på det!


until further notice

Londonresan är officiellt uppskjuten på obestämd tid, av den enkla anledningen brist på tid och pengar. Så kan det vara ibland. Men vi kör till sommaren eller hösten eller helt spontant någon helg framöver. Okej, det sistnämnda betvivlar jag. Men man ska aldrig säga aldrig!

Idag känns som en bra dag att gräva en snögrotta! Av vad jag kan se härifrån så är det soligt, utan moln på himlen, och jag misstänker att snöhögen på uppfarten är tillräckligt stor vid det här laget. Får väcka Mikaela och höra om hon är på. Vi brukar gräva en snögrotta nästan varje år. Varför vet jag egentligen inte, det är ju inte som att den används till något när den väl är klar. Men det är kul att ha ett projekt på gång, känna att man gör något nyttigt som omväxling. Dessutom befinner man ju sig utomhus i samma veva, något som inte händer alltför ofta på vintern sedan jag abrupt slutade åka slalom - det är ju livsfarligt!

C yah!


Helg

Fredag
Raclette + marängsviss = a fabolous dinner!
Jag, Julia, Lisa, Mimmi, Amanda och Jenny åt  hos lisa i frdags, såg på aladdin, brände popcorn, kollade bilder på mimmis dator (jag har en snygg signaturpose) och hade det trevligt.

Lördag
Jag, julia och lisa drog till Mimmi och kollade på 2 filmer och åt klet. Najs och gott!
På kvällen kom Julia över och vi såg lite på melodifestivalen. Vi blev ytterst förbryllade över det nya systemet med dueller och skit. Programmet blir ju hur jävla långt som helst! Nej, vi såg inte allt.

Söndag
Hittills har jag varit hurtig, jag har fan tränat lite. Eller, om man nu ska vara korrekt, haft hög musik, gjort improviserade astöntiga, men jobbiga, dans-aktiga rörelser och viftat med hantlar. Men det är väl bättre än inget, tänker jag. 
Jag ska se om jag inte skulle kunna äta relativt nyttigt senare också. Satsa fullt ut liksom! 

Okej, nu ska jag fortsätta "träna", hejdå!

FotoAlltså vad vill Viktoria med att bli så bra på bild?!
Vi hade foto idag, och varandra som motiv. Och när man har proffsiga systemkameror och ett fabulous ljus i skywalken tycker man ju inte att det ska vara så svårt att få en bra bild. Det är det inte heller, så länge objektet i focus är jag. Jag såg sliten, sjuk och glåmig ut, medan vissa andra ser ut som friggin' models!

Sen har jag ju ett problem - jag kan hålla en pose i cirka 0,5 sekunder, sen blir det ansträngt och otroligt onaturligt! Så ska man fota mig får man vara snabb!


Här är filippa, looki'n classic!!

Misery Buisness.

Jag har gjort bort matteprovet nu, och trots att det gick skit (ekvationssystem..?!) så firade jag med kladdkaka. Äntligen är det över! för att citera Paramore, God, it just feels so gooooood!

Imorgon har vi temadag om Afghanistan, och det kommer bli intressant tror jag. Hoppas jag, eftersom vi ska gå till fyra.
Vi ska se på en film i Polisskolans Aula..! Spännande minsann! Nu är det vår tur att inkräkta i deras hood, efter att de (poliserna) spenderat otaliga fikaraster med att producera en sjukt lång kö i våran kafeteria. Man har inte alltid tid att köa i en kvart, hur galet det än låter.

Jag tror det är dags att säga godnatt nu, Godnatt!

Fuck you, spoilers!

En tanke slog mig  häromdagen, när jag och julia hade en disskussion om de evigt-hypade twilight-böckerna på väg till busstationen, att det har aldrig varit svårare att undvika spoilers än nu. Jag menar, de som läser böckerna på svenska måste ju invänta fjärde boken, och därmed undvika allt som har med fjärde boken att göra. Och det är ju inte det lättaste i tanke på att det inte gått en dag (vardag åtminstone) som jag inte hört någon (vän som random) prata om twilight-böckerna. Ibland är samtalen livliga och innehåller diverse spoilers. Det enda man kan göra för att säkert veta att ingen avslöjar något är typ att bege sig ut i skogen, gräva ett gryt och ligga där tills man läst ut alla böcker. Efter det kan man lungt återvända till reality. Eller så läste man alla fyra på jullovet och slapp oroa sig ett dugg. hehe.
Men sen finns det ju de som spoilar medvetet. Typ "Får jag säga en sak? I tredje boken när clayton blablabla.." Det är INTE OK, allvarligt. Att medvetet avslöja vad som ska hända, bara för att man är för lat och egoistisk för att orka leta upp någon som redan läst böckerna för att diskutera dem med. Självupptagna kräk.

En annan sak som vi kom fram till när vi samtalade på vägen till bussen, var att om man säger något negativt, hur litet och obetydande det än må vara, om Edward Cullen, så får man så mycket stryk. Det kan vara allt från att han inte ser så jävla bra ut till att han är lite wierdo-stalker-material. Men det är ändå rätt kul. Att provocera. För det blir lite jobbigt när något/någon blir för hypad, då är det lätt att man (jag och julia... och säkert fler) tar en något negativare synvinkel på det hela. Som för att väga upp för alla överdrivet positiva och sjukt upprepade kommentarer något/någon får. Julia hade en Björn Gustafsson svacka ett tag, enbart därför. Sen var han inte heller speciellt rolig mes glöggen.
Back to the topic, man blir lite "alltså okej, han är gorgeous, men calm down!"

hmmmm... Okej, classic att surtinika är party-pooper, men någon måste ju vara alla skrikande-edward/robert-bite-me-on-the-neck-han-är-så-himla-snygg-tjejers motpool.
Fast han är verkligen otroligt gorgeous, don't get me wrong!