bibblan!

Jag måste bara få fortsätta på biblioteks-spåret.

Hela den här veckan har jag kikat in på bibblan otaliga gånger i väntan på en bok som någon verkar haft enormt svåra problem att lämna tillbaka. Jag var där idag, och nej, fortfarande ingen bok. Det var med tunga steg jag gick från skolan, men sen fick jag ett sms från bibblan (om en annan bok) som löd "Nu finns djävulens Märke att låna. /Bibblan". Ett ganska klassiskt, automatiskt, utskick om en bok som jag vann igår, och därför inte kommer låna. När jag sitter på bussen får jag dock ytterligare ett sms från biblioteket,

"NU FINNS BOKEN HÄR!!! 'fatta eld' /Biblioteket".

Jag vet inte vad som var bäst, det faktum att boken äntligen kommit in, eller att bibliotekarierna verkligen lagt märke till hur obehagligt mycket jag längtat efter att läsa den. Caps lock och tre utropstecken.

hahaha, alltså älska midgårdsbibblan!


en bra dag

Jag var en av vinnarna i bibliotekets lilla jultävling, och eftersom jag var först på plats fick jag även välja pris-bok först. Det fick bli djävulens märke, en skräckbok som jag hoppas håller måttet!

Jag tänker inte idiotförklara er, mina trogna läsare, och skriva att det bara är 2 dagar kvar till lovet, för det vet ni redan. Istället tänker jag bara lägga upp en bild av Jan Stenmark.


Det här

är ju nästan lite jobbigt.

ölsgbwaäeo

okej, jag ska nu göra ett nytt försök med bloggdesign. Det kan mycket väl sluta med något som de hippa, coola, kidsen skulle kalla Fail. Vi får se!

jobb

Det oundvikliga börjar närma sig. Jag börjar inse vikten av att ha ett jobb. Tänk att ha pengar i slutet av månaden. Kunna köpa det man vill, eller kanske bege sig ut på resande fot. Men det känns samtidigt så jävla segt. Jag vet att det kommer sluta med att jag söker jobb, men när och var... det vettefan. Man vill ju jobba på ett ställe där man trivs, och inte som min första sommarjobbserfarenhet,  där det var skit från morgon till eftermiddag.


En tråkig arbetsplats.


En trevlig arbetsplats! Kanske för trevlig..?
Men snart är det ju jul.

FRÅGA: Vad har att äta på Great Eastern, gå på stan, göra klart hemprovet i psykologi och se på Glee gemensamt?
SVAR: De är båda exempel på aktiviteter som präglat denna torsdag!

Crazy Cat Lady!

PlugghästN

OBS! Kan innehålla aningen överdrivna liknelser och allmän idioti.

Trots att jag har varit en äkta plugghäst ikväll, och skrivit 2000 ord på mitt hemprov i psykologi, och därmed (förhoppningsvis) gjort bort större delen av skiten, trots detta, så återstår två uppgifter. För att inte tala om alla andra ämnen som också envisas med att existera. Jag ska inte ljuga, just nu går det trögt. Det känns trögt. Lite som att vada fram i gröt, och inte rinnig risgrynsgröt, utan klistrig havregrynsgröt som stått för länge på spisen/i micron. Alla som någonsin erfarit sådan gröt kan ju föreställa sig hur det känns.

Trögt.

Hah, trögt och gröt låter nästan likadant.

Det är nu jag självdiagnoserar mig med Crazy Talk som resultat av trötthet. Botemedlet? Sömn.
Hej då.


En plugghäst

AM

Hur sammanfattar man den här långhelgen egentligen? Vågar jag mig ens på att försöka? Okej då!

Lör
Klockan fem (på morgonen alltså) är det rise and shine som gäller, klockan sex kommer bilen. Innan alla n00bar somnat hinner vi bränna av allsång med en disneyspellista på julias iPod. Min röst är inte klockren tack vare en förkylning som lurar i buskarna. När vi kommer fram till Huddinge är det powernap på ett par timmar, och sen är det dags att göra sig vacker. Part-A time! Vi lärde oss en Awesome gest man använder när något är just awesome, och fick ävem veta (dock inte erfara) att om man dricker tillräckligt mycket absinth tror man att man är Frodo(!!). Sen bär det av till Medusa och tidig hemgång för mig och Pernilla vars skor sakta men säkert tuggade sönder hennes fötter, och tack vare den Norrländska Charmen kommer vi hem helskinnade (med undantag för Pernillas fötter). Välbehövd sömn på tur.

Sön
Jag älskar mig själv för att jag alltid har Stockholmsnatt med mig på ett USB, efter vi sett den ser vi Pocahontas (eller var det tvärtom?). En omgång alias, och här märks det verkligen att min röst inte är 100%. Grova målbrott är allt jag säger. Efter en upptäckt.. hamnar Asian MILFs verkligen på tapeten, och vi har roligare vid facebook än någon hade anat att man kunde!

Mån
Vi styr stegen mot stan, och det slutar med att alla utom julia kommer tillbaka tomhänta. Nåväl! Hinner sätta mig i soffan i kanske 20 sekunder innan det är dags att dra iväg mot Fryshuset. Efter att ha ätit på Hamburger bar med en bunt dryga, högljudda, emo-ungjävlar (som typ hade stalkat Hayley..?) köar vi. Jag lyckas skrämma bort en T-shirtförsäljare och en väldigt random kille lyckas, med hjälp av sakta-men-säkert-metoden, tränga sig säkert 25 meter framåt i kön. Väl inne, och tre förband senare, står Paramore på scenen och jag "sjunger" bort det sista som finns kvar av min röst.

Tis
Dags att åka hem. Jag är galen och flyger medan de andra bilar. Starten och även turbulensen bland molnen kan vara det bästa med att flyga. Och flyger man med Malmö Aviation så får man ju även fika. Mackor med curryklet! Gott! Spenderade största delen av flygtiden med att försöka komma på en anledning till att gubben som satt ett säte från mig tackade nej till fika-lådan. Hade han nyss ätit? Tål han inte curry? Eller ännu värre, tål han men tycker inte om curry? Nämnde jag att jag flög själv och hade en timma med enbart mig själv att diskutera, för då blir det lätt sådär.

Nu har jag säkert glömt en massa amazing awesome wonderful stuff, men detta var bara en kortfattad genomgång!

P.S. Har du facebook så gå med i gruppen Asian MILFs, vi har stora visioner!! D.S.