beer pong!!Detta är kanske lite för internt, men Julia fattar. Det är en sån där aktivitet då Red Cups kan behövas!

barabappabaaa

Idag har jag varit allmänt jobbig. ADHDig, om man så vill. Det eskalerade under hela dagen, men jag lyckades ändå skärpa mig i tid för KL (Körlektionen) som jag hade klockan femton noll-noll. Men, innan dess hann jag nog störa en bra mängd människor. Inte för att jag förstår hur någon skulle kunna finna mitt dansande irriterande, snarare ett nöje. Kanske till och med ett privilegium. Men inte var det bara dans som jag bjöd på, nehe du! Jag och Filippa brast ut i stäm-sång (inte speciellt ovanligt, dock), jag fick chans att hota folk med en låtsaspistol, och drev omkring mellan klassrummen uppe i bildtornet och spred lycka med min närvaro. Det ni!

Craaaaazy Summer

jag är inte riktigt redo att släppa taget om sommaren än, så detta inlägg får bli en liten bild-redovisning av olika sommarhändelser osv. Alla bilder är tagna med mobilen, och kommer i en meningslös ordning.

 Välkommen till världen, Lilla Guldis!

  Lost!

 Cyklat otaliga turer med hunden och systern.


Fikaaaaaa....

Var hälsade Majros och Fläskarn, nya tillskott till familjen!

Linn och hennes jordpåsar! Hon ska alltid vara värst!
Redo för regn!

Valen!!!!!!

Tårta eller konstverk?

Julia vid FML-bilen, crazy!

Den löjligt stora osthyveln.


Sannerligen en craaaaazy summer.

Rubrik

Arbetsmiljö och säkerhet. Så heter en kurs som jag ska läsa hela året, obligatorisk för de estetiska programmen. Varför känner jag mig inte speciellt taggad..?

Jasså, säg du de?

Okej, jag vet att det här är tredje inlägget på väldigt kort tid, men hursomhelst! Visste ni att man bara hade 30 sökningar per vecka på Tyda.se? Det gjorde inte jag.

hehehehehhehhehehehhe.......

Just ja, en annan sak. Nästa vecka är det Midgårdsjoggen, men, heheheh... Då har jag körlektion! YEE-TO-THE-HAW!!!!!!!!

klejtå

Tillbaka i skolan. Det påstås att vi haft 10 veckors lov, men det tror jag inte en sekund på. Min känsla säger att vi haft en lång-helg, möjligtvis ett en-veckas-lov, max. Men aldrig 10 veckor! 93:orna gjorde ett bra första intryck med att parfymera kafeterian med stinkbomber. Okej, nu vet jag ju inte 100% att det var ettorna som gjorde det, men det känns ju onekligen som att va tvåor och treor har liiiiite mer school-spirit än så. Vi får ta ut vår hämnd på insparken, hehehheheheee.....

Det var ialla fall kul att träffa alla igen, men jag hade verkligen inte saknat att kliva upp innan solen ens vaknat, och åka buss i en timma, och sedan tjafsa med chauffören som var ny, och inte älskade att köra oss ända fram till bron. En väg vi alltid har åkt, och tänker åka i fortsättningen, jag har inte tänkt gå från Draggen! Det skulle ju nästan klassas som... Motion, tvi!

Få se nu.. Vad mer är annorlunda? Midgårds-logor på dörrarna i entrén, och lapparna som varnar för Svininfluensan(!!). Det... förtjänar nästan ett eget inlägg, men för att hålla mig kort; Har jag underskattat hela Svininfluensa-grejen? Som jag förstod det så var det en ganska otrevlig, men ack så random influensa-typ som hypats upp av media till något mycket större än vad det var. Helt plötsligt sitter lappar i skolan där det står att man ska tvätta händerna (antagligen) och stanna hemma om man känner sig krasslig "UNDVIK ATT SMITTA ANDRA!", och, värst av allt.... De har tagit bort GDS-mackorna! FML! Så man inte kan smittas via osten, typ. Nej, bara för att jävlas ska jag, nästa gång jag blir lite förkyld, komma till skolan, och hosta på alla. That'll show 'em.

Human of the year
Jag håller på att explodera av hunger just nu, men den som väntar på något gott... det blir makaroner och korv!! Typ den bästa nyheten man kan få när man är hungrig, inte sant?

Jag kan även lägga till att jag verkligen önskar att jag kunde sjunga som Regina Spektor, jag har gjort några tappra försök att ta mig upp i de höga tonerna, med målet att rösten inte ska spricka, och att jag ska kunna slänga på ett vackert wail. Hittills har jag inte haft någon vidare framgång. Spotifya hennes nya album, Far, det är väldigt bra! Gör det nu!

NU SKA JAG ÄTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hahahahah

googlade Doug Funny, detta var vad jag snubblade över:


ahhahahahahahhaha jag dog typ

HEY ARNOLDsaknar tiderna, glad smily

Drajving

Tänkte bara hålla er uppdaterade när det gäller mitt körkort, för det är ju så jävla intressant. Hursomhelst, jag övningskörde idag. Plus/Minus med dagens körning:

+ Jag fick inget motorstopp
+ Ingen olycka inträffade
+ Har blivit en aaaaaaning bättre på att "snabbt" hitta det där jävla dragläget

- Jag är otroligt dålig på att köra bil

No one laughs at God on the day they realize

Jag behöver nog inte informera någon om att det nu faktiskt är mindre än en vecka kvar av lovet, för om någon (som fortfarande går i skolan vill säga) har missat det, ja.. då är det illa. Skitsamma. Not da point. Vad är då "da point" undrar du kanske nu. Bra fråga, jag har ingen aning. Jag sitter och lyssnar på musik (Regina Spektor) och är allmänt less efter en dag på mammas jobb. Haha, jag kan ha blivit erbjuden ett jobb på Biljettcentrum när vi åt lunch, jag hängde inte riktigt med där. Jag vet inte ens om jag accepterade, eller kanske tillochmed tackade nej? Det är sånt här som kan hända när man håller på att vända tillbaka dygnet, och då får för lite sömn. Man hänger inte riktigt med. Just nu har jag problem att hänga med. Jag borde sova.

Pssssssssssst!

Jag håller förhoppningsvis på att komma igång med körkortet nu, jag har nämligen min första körlektion på onsdag!!

YOU LOOK LIKE CLAY AIKEN!

God kväll kära vänner och fiender. Ja, nu är det allt mindre än två veckor till skolstart, för mig blir det tredje, och sista, året på gymnasiet. Nej, detta ska inte bli ett sånt där inlägg där jag klagar asmycket på skolan, bara för att sedan konstatera att jag är ganska livrädd för vad som kommer efter att man till slut lämnat skolans trygga sfär. Jag tänkte mera något i stil med en sammanfattning över lovet som snart är slut!

Det är obehagligt få punkter på min vad-jag-ska-göra-i-sommar-lista som jag kan pricka av.. nåväl.

Jag har:
- solat måttligt (vem vill ha hudcancer? Dessutom blir jag så uttråkad)
- Bevisat att jag kan ta hand om mig själv (Inte under några extrema omständigheter direkt. Och ja, jag hade ett ICA-kort)
- Räddat ett liv (En dum padda som satt mitt på vägen, jag petade ner den i diket med mitt Bingo Lotto-paraply)
- Sett Bambi (Ett rådjur, IRL, inte filmen. Den skuttade över vägen)
- Sett/pratat med Pippi Långstrump (cirka 1 minut efter att jag sett Bambi skutta. Något random barn utklätt till Pippi börjar prata med mig när jag är ute med Elvis. Hundtricket.
- Sett två säsonger av Lost (jag älskar lost!!!!!)
- Varit på Sailor-Party (aka Till Havs, Sailors och Pirates så långt ögat kunde nå!)

sen har jag varit i åre och även sett Erik Hassle och blablabla men det vet ni ju redan