I am Legend-ish

Okej, det har ju tydligen kommit någon ny influensa-smitta som kommer utplåna halva jordens befolkning. Med andra ord the fågelinfluensa-drama all over again. Bara det att den nu är lite annorlunda, och kallas svininfluensa. Det värsta var att jag på riktigt fick reda på detta för cirka 10 minuter sedan.
Av min lillasyster.
Som idiotförklarade mig för att jag inte läser tidningen (något jag inte var medveten om att hon gjorde).
Det är tydligen old news dessutom.
När hon började babbla på om hur den smittar jättelätt, och att det bara finns medicin till 1/4 av sveriges befolkning och hur alla kommer dö inom 2 år (trots att jag är mycket medveten om att hon överdriver) så kunde jag inte undgå att få lite I-am-Legend-vibbar, och, let's face it, det är inte så jävla nice.

Mikaela: "Är du seriös? Alla pratar ju om det typ hela tiden?"
Jag: "Nej? Ingen på Midgård gör det, för jag har i alla fall inte hört något..?"
Mikaela: "Läser ingen på midgård tidningen?"

Till mitt försvar så har jag väldigt lite tid på morgonen att läsa tidningen, och bättre saker att se på TV än nyheterna!

Omegle

Pratade med en texas-bo på Omegle, det var hans/hennes första gång på chatten. Tydligen hade NY Times skrivit om sidan, och denne hade då bestämt sig förr att kolla in den. New York Times! Det är fan satsande, må jag säga. Å andra sidan borde jag inte vara förvånad, Omegle är ju det enda rätta.

http://www.nytimes.com/2009/04/27/technology/internet/27omegle.html?_r=1&th&emc=th

Just när jag loggade ut han han/hon skriva:
Stranger: ps. i am glad the first person i talked to on here was not weird

That's what I'm here for!

Eller så är jag bara jävligt populär?

Min mobil ligger stilla och tyst, som vanligt. Helt plötsligt kommer 4 sms inom loppet av några sekunder:

Norea: Ingen idrott imorgon, har pratat med Caroline! Sprid vidare.

TickanVickan: Ingen idrott imorgon, har pratat med Caroline! Sprid vidare.

Haapamäki
: Ingen idrott imorgon, har pratat med Caroline! Sprid vidare.

Filippa:
Ingen gympa imorgon så du vet :)

Först och främst - oj, det verkar vara ett riktigt effektivt system, det är omöjligt att missa budskapet. För det andra så ser vi ju direkt att Filippa är den som skriver smset som har det där lilla extra (även kallad smily). För det tredje så har jag 3,11 kronor på mobilen, så jag får hoppas att om någon (mot all förmodan) inte fått smset kommer läsa denna mycket intressanta och väl-uppdaterade blogg (ja, det var ironi..)


Musikal

Jag och Julia var och såg Sound of musicals ikväll, eller igår kanske man borde säga. Det var väldigt trevligt, och samtidigt var jag på vippen till en nervös kollaps. Det vart lite drama när vi inte riktig visste när vi skulle gå ut på scenen och ge artisterna deras gåvor - "Är det här Phantom of the Opera??" Men det löste sig.

Förresten, jag är beroende av the office. Det är bara så det är.


Salem

Jag har väldigt svårt att respektera artister som ställer in konserter av olika anledningar. Salem al Fakir (fast tydligen bara Salem numera) är inget undantag. Det är bara okej  att ställa in om man är riktigt jävla sjuk, eller liknande. Att man har en USA turné som krockar med Norrlandsturnén, och därför skiter i sistnämnda, är inte okej. Är det så svårt att planera så turnéerna inte krockar?


Amazink

Jag önskar att jag bodde i USA. Där finns ju de röda plastmuggarna! Ni vet, de där som finns i alla amerikanska filmer/serier när de är på party. Det är så illa att jag drömde om dem inatt. Jag kommer inte ihåg vad själva drömmen gick ut på, bara att det var en massa röda plastmuggar överallt. Jag vill ha en, jag måste ha en! Det är det första jag ska köpa när jag någon gång kommer till USA.


P.S. Be mig inte förklara varför det är så jävla viktigt att ha en plastmugg, det bara är så. D.S


Mad as rabbits doesn't even begin to cover it..

Jag är typ fortfarande upprörd efter en brutalt jobbig bussresa, som involverade högljudda människor som inte visste var gränsen går för hur man beter sig mot andra. Ja, jag tänker vara mystisk och inte nämna mer än så. Dessutom blir jag bara arg igen.