Classic

Jag skrev klart engelskan nu.. men problemet är långt ifrån borta!

Skolstress, hör och häpna!

Jag vet inte vad mitt problem är!
Jag har nu i denna sekund just insett att jag inte skrivit klart engelskan, som är till imorgon. Jag har spanskaläxa till fredag och måndag, som jag inte har börjat med.
Svenskan är till på måndag, och NEJ jag har inte ens gjort intevjuerna än.
jag hatar livet lite för mycket just nu.
Alltså jag är inte en sån som känner stress inför skolan, vanligtvis har jag mer av en "det löser sig"-inställning, men nu känns det inte helt 100.
Fan.

Chatt

Åh, jag älskar chatten på panic at the disco's myspace. Där hittar man alltid lika galna människor som man kan driva med!
watch out for Hogarth, säger jag bara!
"Also I'm not gay!"


Pincett i ögat!

Hela den här dagen har varit helt galen!
Låt mig börja med vad jag drömde natten till idag:

Jag kör buss. Jag ska köra mig och mina vänner till Umeå (från Ö-vik tror jag..?)
När Matte ska kliva på så lyckas han halka och ramla och slår i bakhuvudet i mitt bakhuvud. Jag kände hur skallen krossades och hur hjärnan börjar sippra ut. Och medans jag dör så tänker jag något i stil med "Ånej, vi som skulle ha så roligt när jag körde bussen!"

HAHAHA
så jävla stört.

Hursomhelst vaknar jag, lite smått förvirrad, och lyckas peta mig i ögat med pincetten. FY FAN! Inget jag rekomenderar, det gör ont!
Själva bussresan in till stan ska vi inte ens prata om, för lite sömn resulterar i jobbigt beteende. Vi lämnar det där!
När jag kom till skolan hade jag stora planer på att gå till skolsköterskan och helt få en ögonlapp á la pirat! Men hon var ju aldrig där, så de drömmarna fick förbli drömmar.. Synd, för jag kände verkligen att det hade varit så rätt.

Buss-panik-dag

Jag har satsat lite för mycket idag, och allt har haft med bussar att göra! Imorse cyklade jag som en idiot, sedan sprang jag på ben som verkligen höll på att vika sig. Det var ingen skön känsla, vill jag lova. Jag var dessutom anfådd hur länge som helst.
Efter skolan for hag hem med Vickan och vi handlade och gjodre en jävligt god middag, och när det blev dags att fara, fick jag även där springa en bit, för att hinna med bussen.
Men värst var nog när jag var på Ö-viksbussen och somnade, för det var så jävla sköna säten, och inget folk alls. Sedan vaknade jag när vi höll på att köra ut från Nordmalings statoil-infart. Jag fick lite för mycket panik, sprang ned och frågade om de kunde stanna någonstans. De stannade, och var trevliga. Man vet ju aldrig med busschaufförer.. Men hur som helst, så kom jag av, och fick bara gå 15-20 extra meter.

Party-Guy, Cute-Guy, Hot-Guy osv.
Denna bild har jag som skrivbordsunderlägg, och varje gång jag ser den blir jag så glad!
Tusse!

Roddardrömmar

Det är lite obehagligt, att varje gång jag ser ett bra band live, så dyker en tanke upp i mitt huvud. Jag hoppar av gymnasiet och blir roddare istället!
Jag och julia diskuterade detta igår och kom fram till att det vore en dröm. Förutsatt att man hamnade med ett band som är nice.
Vad behöver man en gymnasieutbildning till, liksom?
okej, nu måste jag kanske tagga ner lite här..

Dagens höjdpunkt var i alla fall när Jörgen kom och visade en minipytteliten uggla, den var jättesöt!
Fast den gav alla onda ögat, men det kan man respektera då alla tafsade på den..!

Kortfattat

Det känns lite konstigt att sitta ensam på övervåningen vid datorn, när jag i 3-4 dagar levt rätt nära inpå folk hela tiden. Och jag försökte att undvika att få "saknads-känslan" man kan få när man "eggar" ett band lite för mycket, genom att just inte göra det. Men likförbannat så är känslan där ändå. Jag vet inte om du som läser detta upplevt den någon gång, men den är inte så jäkla trevlig. Man kan säga såhär, jag lyssnar på musiken, samtidigt som jag saknar den. Det låter stört, men jag kan nog inte förklara bättre än så.
Vi var alltså i stockholm och såg Coldplay uppträda i Globen.
Perfekt, är väl allt man kan säga, utan att överdriva. Jag skulle kunna skriva 100 sidor om hur bra det var, men det orkar ingen jävel läsa, så jag håller det kortfattat. Det var alldeles perfekt, underbart och stort.
Så.
Albert Hammond Jr var förband!! Fan vad kul! Man kan säga att jag fick två drömmar till ett pris på 450 kronor.

Resten av stockholmsvistelsen var också bra, men konserten var ju såklart höjdpunkten. Vi såg Patrick 1,5, och den var jättebra. Publiken applåderade! Det är fanimej inte vanligt. Visst kan jag erkänna att jag, vid tillfällen, försökt dra igång applåder förgäves. Men här applåderade alla, som om det var helt naturligt efter man sett en film på bio.

Jag tog inte med mig digitalkamera, utan jag och Pernilla köpte engångskameror som vi dokumenterade dagarna med. Jag längtar så tills jag får se bilderna!


You ain't gettin' rid of me now!!!!

Nu var det jävligt länge sedan jag bloggade, men det har som aldrigt kännts som jag hade något jag orkade skriva om. Och jag såg just att blogg.se ser helt annorlunda ut! När hände detta? Det skulle lika gärna ha kunnat vara 3 veckor sen, jag har varit helt o-bloggig här ett tag.
Så vad har egentligen hänt på senare tid?
Idag, till exempel, hade vi friluftsdag med ettorna, så nu lukar jag grillrök. Vi gjorde sandskulpturer, och det visade sig att jag mer eller mindre suger på det. Så nu vet vi det.

Sen hade vi allt det här med jordens undergång, och att det skulle infalla idag. Att ett svart hål skulle sluka jorden.
Det skulle ju vara lite drygt.
Men nu kan vi ju alla se att detta inte var fallet, och pusta ut. typ.

Mina vänner börjar skaffa egna lägenheter, och det vill jag också! Men om ingen lotterivinst snart uppenbarar sig så är väl jobb det enda alternativet. Som om det skulle hända! Nej, då tror jag att jag snyltar på mina vänners lägenheter ett tag till..!

Vi måste skriva ett reportage på historian, och snart ska vi ha ett svenskaprov. Faaaan vad drygt det är med överdrivet satsande lärare..

Men för att avsluta med en positiv nyhet - Jag lyckades rama in min flight of the conchords-affisch!!! Det kan låta enkelt, men det är verkligen så mycket mer komplicerat än man tror!
Men jag klarade det!! Yahoooooooooo!!