classic

Varför kommer jag aldrig på något att skriva?
Ibland när jag typ sitter på bussen så kan jag tänka en bloggtext, jag liksom skriver i huvudet. Men självklart glömmer jag allt innan jag hinner till en dator. långt innan.
Det är fler än en gång som jag har öppnat blogg-sidan, bara för att sedan stänga den i brist på idéer.
Men jag kan väl säga att jag känner mig taggad på Nattverke, men inte så taggad på midgårds-joggen..

Imorse så hade jag kunnat ta 10.45 bussen, men jag tänkte att jag måste göra klart formen, så jag åkte in till stan 8.15. Sedan visar det sig att jag inte har någon lektion förutom spanska... Jag har inget emot att vara på Midgård, men jag hade gärna sovit ut imorse.

Idag fick jag förövrigt en 10-kronors-macka för 5 kronor. hehehehe..

22.02

Jag mår illa, men det kan bero på att jag är hungrig. Men nu ska jag inte äta utan jag prioriterar sömn!

Idag ringde en människa från ett lotteri, Drömresan! Haha!
Alltså, vad är grejen med telefon-försäljare? Jag hatar dem! Alltså inte själva försäljaren i sig, de är väl inte dåliga människor, men hela idén med att ringa hem till folk med erbjudanden. Det känns så sjukt påträngande på något sätt.
Fast jag kan komma på en gång då jag faktiskt blev irriterad på människan i sig, det var då de ringde från Direkt Reklam typ förra året. I alla fall så fick jag typ panik eftersom jag helt enkelt inte kunde tacka nej på en gång, eller be dem dra åt helvete etc. Så jag sa att jag skulle fundera på erbjudandet.
Hursomhelst, så ringde de upp någon dag senare, och då var det en man som pratade. Och jag hade, redan när de ringde första gången, bestämt mig för att tacka nej. Och när jag då avböjde vänligt, så vart han typ sur! Det var det värsta. Det blev typ tyst och man kunde känna att stämningen inte var på topp, den svarade han surt och jag sa hejdå fort som fan.
Alltså om man har som jobb att pracka på oförberedda människor en massa dåliga erbjudanden måste man fan klara ett nej!
Då vart jag irriterad.

Plus att våran hund fiser hela tiden och det luktar så jävla äckligt. Och våran katt vässar klorna på fotöljen.
Nu ska jag sova.

phantom limb

Idag råkade jag bita mig så jävla hårt i läppen när jag åt knäckebröd, det gungade typ till i hela huvudet! Och nu kommer det ta aslänge innan det läker..
Jag är helt slutkörd, dagen inleddes med nationella i matte.. Jag hoppas jag får G. Fyfan vad dåligt del 1 gick. Vi får se. Nu är det över i alla fall, det är huvudsaken.


Nu luktar det kaffe från köket. Fyfan vad kaffe luktar gott!! men det kanske delvis beror på asosciationen, hur det nu stavas. För oftast när man känner kaffelukt så vet man att det vankas FIKA!
Jag och Filippa kan nog vara fikats främsta förespråkare? kanske?

Snart är klockan 20.00 och då blir det Simpsons. Och jag har kollat att det verkligen är det och inte Hockey eller fotboll. Jag tror inte det finns något värre än när man är så jävla taggad på ett program, och när man slår på tvn är det sport! Så jävla dåligt!
Jag frågade Jonas på bussen, varför det var hockey hela tiden och då sa han att det var eftersom sverige spelar. Men han gillade inte då jag sa att jag hoppades att de skulle förlora och åka ut.
Bara jag slipper skiten, säger jag.

Baj Baj


Vad är det här? En löjlig karta?

Valborg var mysigt!
Hos Linn, massa vänner och aktiviteter som brännboll, irländsk julafton och fotboll. Fast okej, vi höll inte på med någon av dessa en längre stund.
Vi var aldrig vid någon eld, men jag såg en, fast på jävligt långt håll.

Jag gungade när pernilla fotade och fick en jävligt snygg bild,
som följd fick jag den finaste komplimangen av Linn:
"Du ser ut som ett lik.. Som legat för länge i vattnet!"
inte helt fel?

Jag kan även säga att vi, under dessa tre dagar, lyssnat på följande:
-Hello Saferide
-Tingsek
-Helen Sjöholm, nån brud som lät exakt som Anastasia som sjöng visor.
-Backstreet Boys, man måste bara satsa till I want it that way!
-Tommy John, ja-hoo prrffft!!

Detta måste bara respekteras!

Ha! Nu kollade jag upp vad hon hette som gjorde rösten till Anastasia, och se på fan, Det var samma brulla!