Söndag

Jag tänkte att när jag ändå sitter vid datorn kan jag ju lika gärna skriva några rader!
Idag har jag planer på att se The office, läsa lite i bokN, och bara chilla som om det inte vore allt jag gjort detta lov.
Men imorgon blir det förhoppningsvis andra bullar (vad är grejen med det uttrycket?) då det blir mellandagsrea och bio. Perfect!

"Cedric, are you comming on to me?"

Okej, nu har det gått ett bra tag sen senaste bloggen. Och jag har faktiskt tänkt på det, men jag har liksom aldrig kommit för att starta datorn.
I början av lovet var jag sjuk, med feber och allt. Det var väldigt oväntat!
Jag vaknade på morgonen och tänkte "idag ska jag fan vara lite aktiv!" så jag gick på promenad. Min ipod dog efter halva, tydligen ett dåligt tecken, och dessutom kände jag att jag inte var helt vaken. Marken var inte så stabil, det kändes som det förekom ett visst gungande. När jag kom hem, efter en ynka timma, var jag helt slutkörd och somnade på soffan. Det var inte precis som att jag bestigit mount everest, jag hade ju bara vandrat (okej, en och annan uppförsbacke förekom visserligen, but still, otränad är jag inte att det skulle resultera i utmattning!)
När jag vaknade hade jag feber, jag var så jävla varm fast jag frös sammtidigt. En sjukt obehaglig kombination som måste upplevas för att förstås.
Det är väl det intressantaste som hänt hittills detta lov.

Julafton flöt på enligt tradition.
-Ankomst
-Mat
-Väntan....
-Ännu mera väntan...
-Klappar!
-Åka hem.

Jag fick ett munspel, så nu måste jag bara lära mig spela. En trevlig utmaning!

Idag har jag börjat läsa Wuthering Heights, i väntan på annat från kräk-adlibris som inte håller vad de lovar, och jag älskar hur lite jag fattar när hon skrivit ut hur en karaktär pratar yorkshire-dialekt. Fullkommligt omöjligt att förstå! Men jag måste fan lyckas läsa ut åtminstone en av böckerna jag köpte i england, det är ju fan pinsamt annars..

Nu, kära vänner, ska jag sova, och förmodligen vakna igen runt ett, det börjar onekligen bli en tradition... Jag måste vända tillbaka dygnet. Men inte nu!

bilder som omväxling!

Lite bilder från luciavakan!


Pernilla Chillar!
 
 Julia & Vickan chillar medan Ellen gör knäck!
 Vickan & Ellen är fina som vanligt!
 Julia & Pernilla kör en omgång biljard. 
 Peter Jihde är lite för intresserad.

 På väg hem, gorgeous!

Call me Mr.Benzedrine

Sista riktiga skoldagen innan lovet är nu över, och det känns minst sagt skön...t. Vi hade två redovisningar idag, och det gick sådär. Inte jättedåligt, men inte överdrivet bra heller. Men PowerPointen var snygg i alla fall..!

It feels like 14 carats but no clarity
When I look at the man who would be king
The man who would be king
Goes to the desert to sing war his dad rehearsed
came back with flags on coffins and said
we won, oh, we won

Just nu lyssnar jag på 20 dollar nosebleed på repeat, och jag är så förälskad i den låten. Fall out boy feat. Brendon Urie är sannerligen ett vinnande koncept.

beb beb beb beb Benzedrine
my, my, my Benzedrine
my beb beb beb beb Benzedrine now


I lördags var det luciavaka, och jag, julia och pernilla fann oss själva ute på den öde hockeyplanen som var upplyst av månen från en stjärnklar himmel, och skrek. Anledningen var att vi vart lite för taggade varje gång vi såg ett stjärnfall, och för varje gång blev vi mer taggade och skrek högre. Vi såg säkert runt 20 stycken. Helt sjukt hur stora vissa var. Jag vågar nog sträcka mig till att det var en magiskt stund där ute i den vinterkyliga natten med mina bästa vänner!

Nu ska jag lämna in min novell på fronter, och känner lite tveksamhet till om jag ska lämna in den till den där novell-tävlingen som helt plötsligt blev upp till var och en. Den är inte speciellt bra, men det kan väl inte skada heller. Man kan vinna en laptop! Eller ett USB-minne!
Man måste ändå gilla steget från förstapriset till andrapriset, typ 6000:- ner till 200:-.

Imorgon ska vi dekorera Valhalla till ett winter wonderland, eller det är tanken i alla fall. Hursomhelst så känner jag mig taggad, men samtidigt.. Jag kan vekligen se det tydligt framför mig, dagen lider mot sitt slut, alla är trötta på livet och vill hem, och då ska vi bestämma om det ser okej ut med dekorationerna. Här kommer någon/några ha åsikter som inom några sekunder kommer möta starkt motstånd från andra, och det kommer bli tjafs, eftersom ingen vill ge sig. Sedan kommer alla vara sura när de går hem.
Antingen det, eller så kommer vi snabbt överens om ett sätt som ALLA gillar på en gång, vi hjälps allihop åt att sätta upp allt under glädjesång, och efteråt håller alla varandras händer och vi skuttar bort i skymningen, lyckliga och nöjda.
Nu säger jag inte att det sistnämnda vore omöjligt, men av mina erfarenheter av denna klass så skuller jag bli mycket förvånad om det går helt utan sura miner, eller åtminstone irriterade.
Men men, vi får väl se!! (som det skulle stått i skvallerblaskan.. ursäkta, det där var ett väldigt internt skämt)

Permanent jetlag
Please take me back, please take me back
I'm a stray dog sick
Please let me in
When life keeps tripping
Singing vows before we exchange smoke rings

Undiscovered

Jag vill inte ens prata om gårdagen, för jag blir bara så jävla arg igen.
Lucia var väldigt fint.
Nu är det nog sagt om den fredagen.

Ikväll bär det av till Gräsmyrs UG för luciavaka. Det kommer nog bli väldigt kul, men jag känner mig inte alltför taggad på den skabbiga toaletten som viktoria skrattande beskrev för mig och julia.
Nu måste jag bara leta reda på 115 kronor... det är inte så jävla säkert att jag har 115 kronor.

Strax blir det pizza!!!

julklappar..!!!!

Julen är ju bara runt hörnet nu, och det känns så äckligt bra.
Julklappar & Lov!
Who could ask for any more?
Jag är en sån som faktiskt kan stå för att jag tycker julklapparna är det bästa med julen. Jag menar, det känns som många tycker så, men få vågar erkänna det. De drar den klassiska "julklapparna är inte det bästa, det är stämningen och att få umgås med sin familj/släkt". Okej, det är väl en bonus, men helt ärligt..!
Den enda jag egentligen tror på tycker såhär är väl Filippa, som sagt att hon inte vill ha/ska få några julklappar. Det är att stå för sin sak!

JULTOPPLISTAN
1) Klapparna!!!
2) LOV!!
3)Julmust (2 gånger om året är för sällan!)
4)Stämningen/få umgås med familj/släkt
5) Maten

Maten kommer på sista plats av den enkla anledningen att den är så sjukt överskattad. Jag är typ den enda i Sverige som inte gillar julbord. Det är ju klart att det går att äta, men för att vara en sån hypad måltid så borde det verkligen erbjudas något godare än prinskorv, köttbullar, potatis, leverpastej och skinka. Fast okej, laxen är gorgeous!
Jag försöker hela tiden tilföra nya rätter till julbordet som typ pannkaka, eller varför inte tacos, så man kan bli mätt och belåten efter den långa och sega middagen.
För den är så sjukt lång! Detta är nog årets enda måltid då jag är den som ätit upp först och får sitta och rulla tummarna i väntan på att de övriga ska bli klara så vi kan börja med julklappsutdelningen!

Okej, nu måste jag avrunda.
Tagga JUL!


jag är faktiskt inget emo!

Oj! Jag lyckades ta mig in på blogg! Höll nästan på att ge upp där ett tag, men skam den som ger sig!
Hursomhelst har jag nu skrivit en dålig novell på ca 5000 tecken om död.
Nej, jag är inget emo som sitter och skriver otäcka noveller om död på min fritid för att jag gillar det, utan vi har det som uppgift på svenskan. Såklart!
Hursomhelst så känns det sjukt... obekvämt? Att skriva om död och sorg och sånt. Jag ver egentligen inte varför, det är ju bara känslor. Men det är väl även lite sådär.. Det är svårt. Det är svårt att få det att låta äkta.
För att det ska låta äkta måste man typ vara ett emo och helt enkelt förklara sina jävla emo-känslor, men samtidigt vill man ju inte att det ska bli för mycket så folk helt seriöst tror att man är deprimerad.
Det finns en fin gräns, helt enkelt.
Men jag säger det bara, så ni vet, jag är inget emo. Jag tycker att det känns obekvämt att skriva om döden.
Nu känner jag att jag svamlar, men det är faktiskt ganska sent nu, och jag har varit i Umeå hela dagen. Ett väldigt givande besök måste jag säga, kirrade ett par jeans och Day & Age!

Såg även Britney-dokumentären på fyran. Alltså det är fan synd om henne, tänk att inte kunna ta en jävla promenad utan att en miljon papparazzis stalkar en med feta kameror.

Godnatt!!

Drömmarna

Jag drömmer typ alltid värsta konstiga drömmarna, nuförtiden. Åtminstone den senaste veckan.
Det är vekligen synd att jag knappt kommer ihåg 5% av det jag drömt, för de kan vara rätt underhållande. Jag skulle framför allt vilja veta vad de betyder.
Häromnatten drömde jag till exempel att jag och Julia gick i skywalken bakom en elev och dennes föräldrar. Vi kunde inte gå runt dem, så vi fick gå i deras leifande takt. Helt plötsligt släpper pappan världens brakare som varar genom hela skywalken! och vi måste gå bakom dem halvt skrattande halvt döende av lukten.
Vad sjutton kan det betyda?


Lite random fakta om dagen, kvällen och glasfibrer.

Varför tränar jag inte på kulturhistorian? Jag har prov imorgon för fan!
I'll tell you why, jag lyssnar på Robert Pattinson som sjunger så jävla bra. Det kanske man inte tror om honom, eftersom han är en begåvad skådespelare och dessuton så jävla gorgeous.
Hans röst är sådär perfekt hes..
Now you know.

Glasfibrer kan vara det jävligaste!
det sticks, kliar och svider. Fy fan.

Jag och Julia handlade julklappar idag efter skolan, och var liiite för döda efteråt.
Jag somnade när jag kom hem.